Runebergin kahvikakku

  • 20 min Työaika
  • 60 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
runebergin kahvikakku
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

117 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Dansukker

Runebergin kahvikakku on helppo tehdä. Et tarvitse yksittäisiä pikkuvuokia ja voit valmistaa sen eri muotoisissa vuoissa, kuten sydänvuoassa, leipävuoassa tai pyöreässä tai neliön mallisessa kakkuvuoassa.

Advertising information

Mehevä runebergin kakku hilloraidalla

Vaihtoehtoinen kakku

Leivo ihana Runebergin kahvikakku perinteiseen torvivuokaan ja levitä kakun pinnalle vadelmamarmeladia. Pursota tomusokeritahna kakun päälle raidoiksi.

Mehevä Runebergin kakku hilloraidalla

Ainekset

12 annosta
  • 200 g voita TAI
  • 200 g margariinia (vaihtoehto)
  • 2 dl Dansukker Fariinisokeria
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 1 dl korppujauhoa TAI
  • 1 dl piparkakkumurua (vaihtoehto)
  • 1½ dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 tl Dansukker vaniljasokeria
  • 1 dl vettä TAI
  • 1 dl kermaa (vaihtoehto) TAI
  • 1 dl omenamehua (vaihtoehto)
Vuokaan:
  • voita
  • margariinia
  • korppujauhoja TAI
  • mantelijauhetta (vaihtoehto)
Pinnalle:
  • 150 g vadelmamarmeladia
  • 2 dl Dansukker tomusokeria
  • 2 rkl vettä

Valmistusohje

  • Vaahdota huoneenlämpöinen voi tai margariini ja fariinisokeri kuohkeaksi.
  • Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele joukkoon veden, kerman tai omenamehun kanssa.
  • Mausta taikina karvasmanteli- tai manteliaromilla.
  • Voitele kakkuvuoka voilla tai margariinilla ja jauhota korppujauhoilla tai mantelijauheella.
  • Laita taikina vuokaan ja paista 175 asteessa 40-50 minuuttia tai kunnes kakku irtoaa vuoan reunoilta.
  • Runebergin kahvikakku on valmis tarjottavaksi.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä