Havaijin pata

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Havaijin pata
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

126 arvostelua. Keskiarvo: 3.5/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Havaijin pata on ihana jauhelihasta tehty arkiruoka, mutta voit jauhelihan sijaan käyttää myös broileria tai kasviproteiineja. Mukavan makean makulisän ruoka saa Bonne 100 prosenttisesta ananassoseesta, joita voit ostaa puolen litran tai litran tölkeissä.

>> Katso lisää Bonne tuotteita <<

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2-3 rkl rypsiöljyä
  • 400 g jauhelihaa TAI
  • 400 g broilerin fileesuikaleita (vaihtoehto)
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • ½-1 punainen chili
  • 1 punainen paprika
  • 7 dl vettä
  • 2 dl pitkäjyväistä riisiä
  • ½ l Bonne Ananassosetta
  • 2-3 rkl tomaattipyreetä
  • 100 g pakasteherneitä
  • 100 g pakastemaissia
  • maun mukaan suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää joukkoon jauheliha. Paista kauttaaltaan.
  • Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Hienonna chili ja paloittele paprika.
  • Lisää ne pannulle ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
  • Lisää vesi, riisit, ananassose ja tomaattipyree.
  • Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia usein sekoitellen.
  • Lisää pakasteherneet ja pakastemaissi ja mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.
  • Tarkista maku.
  • Havaijin pata on valmis nautittavaksi.
Havaijin pata

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä