Havaijin pata
- 15 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Bonne
Havaijin pata on ihana jauhelihasta tehty arkiruoka, mutta voit jauhelihan sijaan käyttää myös broileria tai kasviproteiineja. Mukavan makean makulisän ruoka saa Bonne 100 prosenttisesta ananassoseesta, joita voit ostaa puolen litran tai litran tölkeissä.
>> Katso lisää Bonne tuotteita <<Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 2-3 rkl rypsiöljyä
- 400 g jauhelihaa TAI
- 400 g broilerin fileesuikaleita (vaihtoehto)
- 1 sipuli
- 3 valkosipulinkynttä
- ½-1 punainen chili
- 1 punainen paprika
- 7 dl vettä
- 2 dl pitkäjyväistä riisiä
- ½ l Bonne Ananassosetta
- 2-3 rkl tomaattipyreetä
- 100 g pakasteherneitä
- 100 g pakastemaissia
- maun mukaan suolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
- Kuumenna rypsiöljy pannulla ja lisää joukkoon jauheliha. Paista kauttaaltaan.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Hienonna chili ja paloittele paprika.
- Lisää ne pannulle ja kääntele hetki kovalla lämmöllä.
- Lisää vesi, riisit, ananassose ja tomaattipyree.
- Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia usein sekoitellen.
- Lisää pakasteherneet ja pakastemaissi ja mausta suolalla ja mustapippurilla maun mukaan.
- Tarkista maku.
- Havaijin pata on valmis nautittavaksi.