Valkosuklaamousse

  • 10 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Valkosuklaamousse
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Yhteistyössä Astra Wines Yhteistyössä Astra Wines

Kaupallinen yhteistyö Astra Wines

Miltä kuulostaisi hetki hyvän ystävän kanssa? Valmista upean makuinen valkosuklaamousse ja nauti hyvässä seurassa.

Korkkaa kaveriksi Astra Wines Oy:n maahantuoma perinteisellä menetelmällä tehty sitruksinen ja aprikoosinen klassikkokuohuviini Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut, jota löydät useassa eri koossa. Voit lorauttaa hieman kuohuvaa myös moussen joukkoon loppuvaiheessa ja sekoittaa tasaiseksi.

Lue lisää tuotteista

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 2 dl kuohukermaa
  • 250 g mascarpone tuorejuustoa
  • 3 rkl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 100 g valkosuklaata
  • (½ dl Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut kuohuviiniä)
Lisäksi:
  • 4-8 mansikkaa
  • 4 marenkia
  • tuoretta minttua
  • 2 palaa valkosuklaata
Juomaksi:
  • Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut kuohuviiniä

Valmistusohje

  • Vaahdota kuohukerma vaahdoksi.
  • Vatkaa joukkoon mascarpone tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri. Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
  • Sekoita valkosuklaa vaahdon joukkoon.
  • Mikäli haluat lisätä joukkoon hieman kuohuviiniä, lisää se joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
  • Lusikoi tai pursota vaahto juomalaseihin tai jälkiruokakulhoihin.
  • Koristele tuoreilla mansikoilla, murustetulla marengilla ja tuoreella mintulla.
  • Raasta joukkoon vielä hieman valkosuklaata.
  • Tarjoa Bernard-Massardin kanssa.
Valkosuklaamousse

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä