Valkosuklaamousse
- 10 min Työaika
- 10 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Kaupallinen yhteistyö Astra Wines
Miltä kuulostaisi hetki hyvän ystävän kanssa? Valmista upean makuinen valkosuklaamousse ja nauti hyvässä seurassa.
Korkkaa kaveriksi Astra Wines Oy:n maahantuoma perinteisellä menetelmällä tehty sitruksinen ja aprikoosinen klassikkokuohuviini Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut, jota löydät useassa eri koossa. Voit lorauttaa hieman kuohuvaa myös moussen joukkoon loppuvaiheessa ja sekoittaa tasaiseksi.
Lue lisää tuotteistaAdvertising information
Ainekset
4 annosta
- 2 dl kuohukermaa
- 250 g mascarpone tuorejuustoa
- 3 rkl tomusokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 100 g valkosuklaata
- (½ dl Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut kuohuviiniä)
Lisäksi:
- 4-8 mansikkaa
- 4 marenkia
- tuoretta minttua
- 2 palaa valkosuklaata
Juomaksi:
- Bernard-Massard Cuvée de l’Ecusson Brut kuohuviiniä
Valmistusohje
- Vaahdota kuohukerma vaahdoksi.
- Vatkaa joukkoon mascarpone tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljasokeri. Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
- Sekoita valkosuklaa vaahdon joukkoon.
- Mikäli haluat lisätä joukkoon hieman kuohuviiniä, lisää se joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
- Lusikoi tai pursota vaahto juomalaseihin tai jälkiruokakulhoihin.
- Koristele tuoreilla mansikoilla, murustetulla marengilla ja tuoreella mintulla.
- Raasta joukkoon vielä hieman valkosuklaata.
- Tarjoa Bernard-Massardin kanssa.
