Mansikkahillo

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Mansikkahillo
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

13 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Dansukkerin kanssa.

Mansikkahillo valmistuu helposti hillo-marmeladisokerilla. Samasta sokerista saat valmistettua niin perinteiset kuin mielikuvitusta vaativat hillot, helposti ja nopeasti.
Voit valmistaa hillon tai hillot sekä tuoreista että pakastemarjoista.

Advertising information

Ainekset

20 annosta
1 purkki:
  • 2 l mansikoita TAI
  • 2 l marjoja (vaihtoehto)
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • ½ dl vettä (mikäli käytät tuoreita marjoja)

Valmistusohje

  • Mittaa ainekset kattilaan.
  • Kuumenna ja keitä kaksi minuuttia sekoittaen.
  • Kiinteiden marjojen ja hedelmien keittoaika on 5-10 minuuttia.
  • Kuori vaahto huolellisesti, sillä vaahdossa on bakteereja ja homeitiöitä.
  • Kaada hillo lämpimiin, hyvin pestyihin lasipurkkeihin.
  • Sulje tölkit ja säilytä mansikkahillo kylmässä.
  • Vinkki! Lisää ainesten joukkoon pieni määrä raastettua tuoretta inkivääriä!
Hillo-marmeladisokeri

Hillo-marmeladisokeri

Dansukker Hillo-marmeladisokerin avulla persikka, pakastevadelma tai vaikkapa sipuli löytävät uuden olomuodon. Lopputulos on kiinteämpää, hedelmäisempää ja vähemmän makeaa kuin perinteinen hillo ja siksi omiaan myös mm. paahtoleivän kanssa tai liharuokien seurana.

Hillosokeri

Hillo-marmeladisokeri on helppo ja nopea käyttää. Yksi paketti (330 g) on sopiva määrä yhdelle kasviskilolle. Hillon/marmeladin keittoaika on vain joitakin minuutteja. Raaka-aineiksi sopivat monipuolisesti tuoreet ja pakastemarjat, kauden hedelmät ja vihannekset.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä