Kardemumma-mustikkahillo

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 3.1/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

20 annosta
  • 2 dl vesi
  • ½-1 rkl kardemumma
  • 1 l mustikka
  • 2 tl Dansukker vaniljasokeri
  • ½ pkt Dansukker minihillosokeri

Kardemummalla maustettu mustikkahillo on makumaailmaltaan upean makuinen hillo kesäleivonnaisten
täytteeksi tai vaikka vaniljajäätelön tai pannukakun seuraksi. Minihillosokerilla saat lopputulokseltaan
hieman vähäsokerisemman hillon.

Kardemumma-mustikkahillo

2 dl vettä
½-1 rkl kardemumman siemeniä
1 l mustikoita
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
½ pkt (125 g) Dansukker Minihillosokeria

Mittaa vesi ja kardemumman siemenet kattilaan ja keitä kasaan, kunnes jäljellä on puoli desilitraa nestettä.
Siivilöi liemi ja laita takaisin kattilaan.
Lisää mustikat, vaniljasokeri ja minihillosokeri. Anna kiehua hiljalleen noin kymmenen minuuttia.
Laita kuumennettuun lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä