Salviapesto-kanapasta

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

3 annosta
  • 1½ l vesi
  • 1 tl suola
  • 250 g fettucine tuorepasta
  • 1 rkl rypsiöljy
  • 1 salottisipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 100 g kirsikkatomaatti
  • (vaihtoehto) miniluumutomaatti
  • 135 g salviapesto
  • 200 g Kariniemen paistetut fileepalat
  • mustapippurirouhe
  • 100 g fetajuusto
Koristeluun:
  • tuore salvia

Kariniemen valmiiksi paistetut fileepalat ovat mureita ja suoraan käyttövalmiita herkullisia broilerinfileitä, joista valmistat helposti monenlaista syötävää.
Tämä maistuva pasta valmistuu muutamassa minuutissa, kun käytät pastana tuorepastaa.

Salviapesto-kanapasta
3 annosta

1½ l vettä
1 tl suolaa
250 g fettucine-tuorepastaa
1 rkl rypsiöljyä
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
135 g salviapestoa
200 g Kariniemen paistetut fileepalat
mustapippuria myllystä
100 g fetajuustoa

Koristeluun:
tuoretta salviaa

Kiehauta vesi ja suola.
Lisää fettucine-tuorepasta ja anna kiehua noin kolme minuuttia.
Valuta.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää hienonnettu salottisipuli ja valkosipulinkynsi.
Lisää puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit ja kääntele hetki.

Lisää joukkoon salviapesto ja Kariniemen paistetut fileepalat. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Murusta joukkoon fetajuusto.
Sekoita joukkoon valutettu pasta. Tarkista maku. Koristele annos tuoreella salvialla.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä