Salviapesto-kanapasta
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1½ l vesi
- 1 tl suola
- 250 g fettucine tuorepasta
- 1 rkl rypsiöljy
- 1 salottisipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 100 g kirsikkatomaatti
- (vaihtoehto) miniluumutomaatti
- 135 g salviapesto
- 200 g Kariniemen paistetut fileepalat
- mustapippurirouhe
- 100 g fetajuusto
Koristeluun:
- tuore salvia
Kariniemen valmiiksi paistetut fileepalat ovat mureita ja suoraan käyttövalmiita herkullisia broilerinfileitä, joista valmistat helposti monenlaista syötävää.
Tämä maistuva pasta valmistuu muutamassa minuutissa, kun käytät pastana tuorepastaa.
Salviapesto-kanapasta
3 annosta
1½ l vettä
1 tl suolaa
250 g fettucine-tuorepastaa
1 rkl rypsiöljyä
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
135 g salviapestoa
200 g Kariniemen paistetut fileepalat
mustapippuria myllystä
100 g fetajuustoa
Koristeluun:
tuoretta salviaa
Kiehauta vesi ja suola.
Lisää fettucine-tuorepasta ja anna kiehua noin kolme minuuttia.
Valuta.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää hienonnettu salottisipuli ja valkosipulinkynsi.
Lisää puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit ja kääntele hetki.
Lisää joukkoon salviapesto ja Kariniemen paistetut fileepalat. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Murusta joukkoon fetajuusto.
Sekoita joukkoon valutettu pasta. Tarkista maku. Koristele annos tuoreella salvialla.