Pikainen broileriwokki

  • 20 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

18 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

2-4 annosta
  • 400 g broilerinfilee
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 2 porkkana
  • 2 lehtisellerin varsi
  • ½ kesäkurpitsa
  • 2-3 rkl Go-Tan Wok-öljy
  • suola
  • 225/140 g vesikastanja
  • 1-2 pss Go-Tan Asian Naturals Wok Sauce Teriyaki
  • (vaihtoehto) Go-Tan Asian naturals wok sauce Thai Lemongrass
  • (vaihtoehto) Go-Tan Asian naturals wok sauce Thai Coriander
Pinnalle:
  • tuore korianteri
  • tuore minttu

Kiireinen arki alkaa jälleen kesän jälkeen. Vauhdikkaassa arjessa herkulliset ja nopeasti valmistuvat ruoat ovat useimpien mieleen. Tämä ruoka valmistuu kymmenessä minuutissa. Go-Tan valmiit wokkikastikkeet ovat käteviä käyttää. Niitä on myynnissä sekä kahden annoksen pusseissa ja lasipulloissa isompaa tarvetta varten. Tarjoa seuraksi paistettuja nuudeleita tai keitettyä riisiä.

Pikainen broileriwokki
2-4 annosta

400 g broilerinfileetä
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
2 lehtisellerinvartta
½ pieni kesäkurpitsa
2-3 rkl GO-TAN Wok Oil -öljyä
ripaus suolaa
225/140 g vesikastanjaa, valutettuna
1-2 pss GO-TAN Wok Sauce Teriyaki, Lemongrass tai Soy Sesame -kastiketta

Pinnalle:
korianteria ja /tai minttua

Ota broileri huoneenlämpöön noin 30 minuuttia ennen kypsennystä.
Leikkaa fileet suikaleiksi tai sopiviksi suupaloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori porkkanat ja leikkaa vinoviipaleiksi. Suikaloi lehtisellerinvarret. Leikkaa kesäkurpitsa pituussuunnassa puoliksi ja koverra pehmeä sisus lusikalla. Leikkaa sitten kesäkurpitsa ohuiksi puolikuun mallisiksi viipaleiksi.
Kuumenna wokkiöljy isolla pannulla. Paista broilerinfileet kauttaaltaan ja lisää joukkoon suola, valkosipuli, porkkanat, lehtiselleri, kesäkurpitsa ja vesikastanja. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.
Lisää lopuksi wokkikastike ja kuumenna.
Ripottele pinnalle tuoretta korianteria tai minttua.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: