Ihanat riisipaperirullat

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Vaativa Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • 1 l vesi
  • 100g Go-Tan Miehoen rice noodles
  • 1 porkkana
  • ½ kurkku
  • friseesalaatti
  • (vaihtoehto) jääsalaatti
  • tuore minttu
  • (vaihtoehto) tuore thaibasilika
  • tuore korianteri
  • 12 kpl riisipaperiarkki
  • 24kpl iso katkarapu kuorineen
  • Go-Tan Sweet Chili
  • Go-Tan Hot Chili -kastike

Go-Tan uutuus chilikastikkeissa on ainutlaatuinen resepti. Chilipaprikat ovat erittäin hienoksi pilkottuja, eikä kastikkeissa ole siemeniä. Tuotteet sopivat myös valkosipuliallergikolle, sillä niissä ei ole valkosipulia, kuten useissa chilikastikkeissa.

Kastikkeita on kaksi eri makuvarianttia: Go-Tan Sweet Chili ja Go-Tan Hot Chili.
Kätevä 500 ml muovipullo mahtuu hyvin jääkaapin hyllylle, joskin tuote säilyy avattunakin huoneenlämmössä noin 3 kuukauden ajan.
Valmistin ihastuttavia riisipaperirullia, jotka maistuvat mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ne sopivat myös rentoihin juhliin ja illanistujaisiin.
Laita tarjolle molemmat uutuus-chilikastikkeet, jotta jokainen voi dippailla rullia oman makunsa mukaan.

Ihanat riisipaperirullat
12 kpl

n. 1 l kiehuvaa vettä
100 g Go-Tan Miehoen rice noodles, ohuita riisinuudeleita
1 porkkana
½ kurkku
friseesalaattia tai jääsalaattia
minttua tai Thai basilikaa
korianteria
12 kpl riisipaperia + kylmää vettä
24 kpl isoja katkarapuja
Go-Tan Sweet Chili ja Go-Tan Hot Chili -kastikkeita

Laita kiehuva vesi riisinuudeleiden päälle kulhoon ja anna nuudeleiden pehmetä hetki. Valuta.
Kuori porkkana ja leikkaa ohuiksi tikuiksi. Leikkaa myös kurkku tikuiksi.
Ota friseesalaatti tai jääsalaatti, sekä yrtit esille.
Laita laakeaan kulhoon kylmää tai haaleaa vettä ja kastele riisipaperit veteen.
Tee rullat yksitellen, mikäli et saa apukäsiä, sillä riisipaperit tarttuvat kiinni toisiinsa. Laita kostutettu riisipaperi työlaudalle ja laita keskelle keko kypsää ohutta riisinuudelia. Laita päälle muutama suikale porkkanaa ja kurkkua, sekä pieni lehti salaattia ja tuoreita yrttejä. Nosta päälle katkarapu, jolta on irrotettu pyrstö ja kuori. Käännä riisipaperia rullalle siten, että puolivälissä käännät päätyosat sisäänpäin, jotta ne jäävät rullan sisään.
Laita riisipaperirullat tarjolle vieretysten, ei päällekkäin.
Tarjoa seuraksi Go-Tan Sweet Chili ja Go-Tan Hot Chili -kastikkeita.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä