Pestoiset kananpojan rullat ja couscouslisäke

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Pestoiset kananpojan rullat ja couscouslisäke
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 2.9/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Kariniemen

Kananpojan minuuttipihvit kypsyvät nopeasti ja täytteeksi voit laittaa mitä mieli tekee, tai mitä jääkaapista löytyy. Täytteeksi käy erilaiset vihannekset, juustot, maustekastikkeet tai vaikkapa tuoreet yrtit.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 pkt (6-8) Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvejä, miedosti suolattu
  • 1 Pasta Basilico mausteseos TAI
  • 1 yrttimausteseos (vaihtoehto)
  • ¾ dl vihreää pestokastiketta
  • 1 paprika
  • öljyä
Couscouslisäke:
  • 4 dl vettä
  • 2 rkl kasvisfondia
  • 4 dl couscousta
  • 4 aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 prk salaattijuustoa
  • 2 ruukkua tuoretta basilikaa
  • 1 pkt halloumi-juustoa

Valmistusohje

  • Levitä Kananpojan minuuttipihvit työlaudalle.
  • Ripottele pinnalle hieman pasta basilico mausteseosta.
  • Sivele pintaan vihreää pestokastiketta ja asettele jokaiselle pihville muutama paprikasuikale.
  • Käännä tiukahkolle rullalle.
  • Paista kuumalla pannulla käännellen, kunnes pinta saa väriä. Pudota lämpötilaa ja jatka paistamista, kunnes rullat ovat kypsiä.
  • Sivele rullien pinnalle vielä hieman pestokastiketta.
  • Valmista samalla helppo lisäke.
  • Kiehauta vesi ja kasvisfondi.
  • Nosta pois liedeltä.
  • Lisää couscous ja anna nesteen imeytyä muutaman minuutin ajan.
  • Silppua joukkoon aurinkokuivatut tomaatit. Lisää paprikasuikaleet ja valutettu salaattijuusto.
  • Voit sekoittaa joukkoon halutessasi hieman juuston öljylientä.
  • Silppua joukkoon tuoretta basilikaa.
  • Leikkaa halloumi viipaleiksi ja paista ne molemmin puolin kuumassa pannussa.
  • Tarjoa pestoiset kananpojan rullat couscouslisäkkeen kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: