Kuorrutetut perunapallot ja rapeat kanapalat

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

8 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Nevalan Peruna logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

5 annosta
  • 700 g Nevalan Kypsät Perunaherkut Pariisinperuna
  • 2 kananmuna
  • 1½ dl vehnäjauho
  • 1 tl suola
  • 1 rkl kuivattu rakuuna
  • 1 tl savupaprikajauhe
  • ½ tl valkosipulijauhe
  • rypsiöljy
  • avokadoöljy
  • 5 broilerinfilee
  • 1½ dl panko-jauho
  • 2 tl curryjauhe
  • 2½ dl smetana
  • maustamaton jogurtti
  • 1-2 tl harissatahna
  • wasabi
  • tuore kirveli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • limepippuri

Oletko jo kokeillut Nevalan perunatuotteita? Löydät ne kaupan kylmähyllystä ja voit säilyttää niitä tuoreiden tapaan jääkaapissa.

Tuotesarjaan kuuluu:
Kiusausperuna
Soppaperuna
Lautasperuna
Kuorellinen lohkoperuna
Pariisinperuna

Tämä annos sopii mainiosti viikonloppuherkuksi tai illanistujaistarjottavaksi. Valmista seuraksi raikasta salaattia.

Kuorrutetut perunapallot ja rapeat kanapalat

Kuorrutetut perunapallot ja rapeat kanapalat
5 annosta

700 g Nevalan Kypsät Pariisinperunat
2 munaa
1½ dl vehnäjauhoja tai korppujauhoja
½ tl suolaa
1 rkl kuivattua rakuunaa
1 tl savupaprikajauhetta
½ tl valkosipulijauhetta
rypsi- tai avokadoöljyä

Rapeat kanapalat:
5 broilerinfileetä
1½ dl Panko-jauhoja
2 tl curryjauhetta
½ tl suolaa
rypsi- tai avokadoöljyä

Dippikastike:
2½ dl smetanaa tai maustamatonta jogurttia
1-2 tl harissatahnaa tai wasabia
kirveliä tai muuta yrttiä
1 hienonnettua valkosipulinkynsi
limepippuria

Riko munat kulhoon ja kääntele Nevalan Kypsät Pariisinperunat kananmunassa.
Laita toiseen kulhoon tai lautaselle vehnä- tai korppujauhot, suola, rakuuna, savupaprikajauhe ja valkosipulijauhe. Kääntele seos tasaiseksi.
Nosta perunoita vähän kerrallaan jauhoihin ja kääntele niin, että jauhoseos tarttuu perunoihin.
Paista perunat rapeiksi kuumassa öljyssä käännellen.
Leikkaa broilerinfilee reiluiksi suupaloiksi.
Sekoita Panko-jauhot, curryjauhe ja suola keskenään. Kääntele kanapalat seoksessa.
Paista kuumassa pannussa öljyssä
Tarjoa seuraksi dippikastike.
Sekoita smetanan joukkoon harissatahnaa tai wasabia ja hienonnettua tuoretta kirveliä tai muuta yrttiä. Mausta kastike puristetulla valkosipulinkynnellä ja limepippurilla. Tarkista maku.
Tarjoa rapeat perunat ja kanapalat dippikastikkeen kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: