Kananpojan limebroileria ja spagettia
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 1 ½ l vesi
- suola
- 150 g spagetti
- 2 rkl öljy
- 300 g Kariniemen Kananpojan Fileesuikele
- ½ punainen chilipaprika
- 1 paprika
- 1 ruukku tuore minttu
- 1 limen mehu
- 2-3 rkl oliiviöljy
- mustapippurirouhe
Helppo ja nopea arkiruoka valmistuu näppärästi maistuvista limemaustetuista Kananpojan fileesuikaleista.
Voit halutessasi lisätä joukkoon myös muita kasviksia tai lisämaustaa ruokaa valkosipulilla ja sitruunaruoholla.
Kananpojan limebroileria ja spagettia
2 annosta
n. 1 ½ l vettä
1 tl suolaa
150 g spagettia
2 rkl öljyä
300 g Kariniemen Kananpojan Fileesuikele, lime
½ punainen chilipaprika hienonnettuna
1 punainen paprika suikaleina
1 ruukku minttua hienonnettuna
1 limen puristettu mehu
2-3 rkl oliiviöljyä
suolaa maun mukaan
(mustapippuria myllystä)
Ota Kananpojan Fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
Kiehauta vesi ja lisää suola ja spagetti.
Anna kiehua noin 7 minuuttia, tai kunnes spagetti on lähes kypsää.
Valuta.
Kuumenna öljy pannulla.
Paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
Lisää joukkoon hienonnettu chilipaprika ja paprikasuikaleet. Kääntele hetki.
Lisää joukkoon valutettu spagetti, hienonnettu minttu, limen mehu ja oliiviöljy.
Mausta suolalla ja halutessasi mustapippurilla.
Pyöräytä ainekset sekaisin ja tarkista maku.
Tarjoa!