Kananpojan hunajasiivet ja feta-perunasalaatti

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • peruna
  • fetajuusto
  • salaattijuusto
  • kesäsipuli
  • mansikka
  • villirucola
  • basilika
  • kivettömät oliivit
  • mustapippuri
  • suola

Tämä ruoka on sopiva pikkusuolainen, jota voit valmistaa silloin, kun nälkä ei ole suuren suuri.

Kananpojan hunajasiivet ja feta-perunasalaatti
3 annosta

1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajasiipiä

4 isoa, kypsää perunaa
200 g fetajuustoa tai salaattijuustoa
2 kesäsipulia varsineen
2-3 dl pieniä mansikoita
1 ruukku villirucolaa
1 ruukku basilikaa
1-2 dl kivettömiä oliiveja, vihreitä tai mustia
mustapippuria myllystä
suolaa myllystä, muutama kierros

Grillaa Kananpojan hunajasiivet kuumassa grillissä välillä käännellen.

Leikkaa fetajuusto tai salaattijuusto kuutioiksi tai käytä valmiita kuutioita.
Hienonna kesäsipulit ja lohko mansikat.
Revi joukkoon villirucola ja basilika.
Sekoita joukkoon kivettömät oliivit ja jauha mausteeksi mustapippuria ja suolaa myllystä.

Tarjoa grillatut hunajasiivet raikkaan salaatin kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä