Kananpojan hunajasiivet ja feta-perunasalaatti
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- peruna
- fetajuusto
- salaattijuusto
- kesäsipuli
- mansikka
- villirucola
- basilika
- kivettömät oliivit
- mustapippuri
- suola
Tämä ruoka on sopiva pikkusuolainen, jota voit valmistaa silloin, kun nälkä ei ole suuren suuri.
Kananpojan hunajasiivet ja feta-perunasalaatti
3 annosta
1 pkt Kariniemen Kananpojan Hunajasiipiä
4 isoa, kypsää perunaa
200 g fetajuustoa tai salaattijuustoa
2 kesäsipulia varsineen
2-3 dl pieniä mansikoita
1 ruukku villirucolaa
1 ruukku basilikaa
1-2 dl kivettömiä oliiveja, vihreitä tai mustia
mustapippuria myllystä
suolaa myllystä, muutama kierros
Grillaa Kananpojan hunajasiivet kuumassa grillissä välillä käännellen.
Leikkaa fetajuusto tai salaattijuusto kuutioiksi tai käytä valmiita kuutioita.
Hienonna kesäsipulit ja lohko mansikat.
Revi joukkoon villirucola ja basilika.
Sekoita joukkoon kivettömät oliivit ja jauha mausteeksi mustapippuria ja suolaa myllystä.
Tarjoa grillatut hunajasiivet raikkaan salaatin kanssa.