Hapanimeläbroileria

  • 15 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Hapanimeläbroileria
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

29 arvostelua. Keskiarvo: 3.4/5

Ei arvosteluja

Hapanimeläbroileria on yksi niistä arjen herkuista mitä tehdään ehkä useimmiten puolivalmisteista ateria-aineksista. Valmistat sen helposti myös itse.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 rkl öljyä
  • 500 g broilerin fileesuikaleita
  • 3-4 valkosipulin kynttä murskattuna
  • 3 cm pala tuoretta inkivääriä hienonnettuna
  • pippurisekoitusta
  • 1-2 suurta sipulia ohuina lohkoina
  • 1 pieni punainen paprika suikaleina
  • 2 lehtisellerin vartta viipaleina
  • 1-2 porkkanaa suikaleina tai ohuina viipaleina
  • bambunversoja (halutessa)
  • vesikastanjoita (halutessa)
  • n. 2 rkl soijaa
  • ½-1 dl ketsuppia
  • 1 iso prk ananaspaloja mehuineen
  • perunajauhoja
  • vettä
  • ananasmehua
  • tuoretta korianteria

Valmistusohje

  • Kuumenna öljy pannussa, paista broilerin fileesuikaleet yhdessä valkosipulin ja inkiväärin kanssa, mausta pippurisekoituksella.
  • Lisää joukkoon sipuli, paprika, varsiselleri, porkkanat,vesikastanjat ja bambunversot. Pyörittele kuumassa pannussa muutama minuutti.
  • Lisää joukkoon ketsuppi, soija ja ananaspalat mehuineen.
  • Sekoita hieman perunajauhoja vesitilkkaan tai ananasmehuun ja lisää nestettä ohuena nauhana höyryvään kastikkeeseen, kunnes kastike tuntuu sopivan sakealta.
  • Anna kastikkeen pulpahtaa.
  • Ripottele pinnalle tuoretta korianteria.
  • Tarjoa hapanimeläbroileria tuoksuvan Jasmin-riisin kanssa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: