Grillattua kananpoikaa, vihanneksia ja tzatzikia
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- öljy
- kesäkurpitsa
- pihvitomaatti
- valkosipulinkynsi
- suola
- maustamaton jogurtti
- kurkku
- minttu
Kesäruokailu on helppoa ja hauskaa grillin äärellä. Grilliin voit sujauttaa erilaisia vihanneksia ja maustaa ne valkosipulilla. Tzatziki sopii monenlaisten grilliruokien lisukkeeksi ja raikastajaksi.
Grillattua kananpoikaa, vihanneksia ja tzatzikia
3-4 annosta
n. 1,7 kg Kariniemen Kananpojan Griliboxi
öljyä
1 iso kesäkurpitsa
2-3 pihvitomaattia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
ripaus suolaa
Tzatziki:
400 g maustamatonta jogurttia
1/2 pieni kurkku raasteena
1 valkosipulinkynsi
1/4 tl suolaa
muutama mintun oksa silputtuna
Kuumenna grilli.
Laita Kananpojan grilliboxin ainekset kypsymään.
Leikkaa kesäkurpitsa puoliksi ja siitä pituussuunnassa ohuiksi viipaleiksi.
Lohko pihvitomaatit reiluiksi lohkoiksi.
Laita ne öljytylle grilliparilalle ja purista joukkoon valkosipulia.
Mausta ripauksella suolaa.
Kääntele välillä.
Valmista tzatziki.
Laita maustamaton jogurtti kulhoon.
Raasta kurkku ja purista ylimääräiset nesteet pois.
Laita kurkkuraaste jogurtin joukkoon.
Purista joukkoon valkosipulinkynsi. Mausta suolalla ja hienonnetulla mintulla.
Tarjoa Kananpojan grilliherkut grillattujen vihannesten ja raikkaan tzatzikin seurana.