Grillattua kananpoikaa, vihanneksia ja tzatzikia

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 3/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • öljy
  • kesäkurpitsa
  • pihvitomaatti
  • valkosipulinkynsi
  • suola
  • maustamaton jogurtti
  • kurkku
  • minttu

Kesäruokailu on helppoa ja hauskaa grillin äärellä. Grilliin voit sujauttaa erilaisia vihanneksia ja maustaa ne valkosipulilla. Tzatziki sopii monenlaisten grilliruokien lisukkeeksi ja raikastajaksi.

Grillattua kananpoikaa, vihanneksia ja tzatzikia

3-4 annosta

n. 1,7 kg Kariniemen Kananpojan Griliboxi

öljyä
1 iso kesäkurpitsa
2-3 pihvitomaattia
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
ripaus suolaa

Tzatziki:
400 g maustamatonta jogurttia
1/2 pieni kurkku raasteena
1 valkosipulinkynsi
1/4 tl suolaa
muutama mintun oksa silputtuna

Kuumenna grilli.
Laita Kananpojan grilliboxin ainekset kypsymään.

Leikkaa kesäkurpitsa puoliksi ja siitä pituussuunnassa ohuiksi viipaleiksi.
Lohko pihvitomaatit reiluiksi lohkoiksi.
Laita ne öljytylle grilliparilalle ja purista joukkoon valkosipulia.
Mausta ripauksella suolaa.
Kääntele välillä.

Valmista tzatziki.
Laita maustamaton jogurtti kulhoon.
Raasta kurkku ja purista ylimääräiset nesteet pois.
Laita kurkkuraaste jogurtin joukkoon.
Purista joukkoon valkosipulinkynsi. Mausta suolalla ja hienonnetulla mintulla.

Tarjoa Kananpojan grilliherkut grillattujen vihannesten ja raikkaan tzatzikin seurana.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä