1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 arvostelua. Keskiarvo: 4,75/5)

Italianpata on mainio arkiruoka, joka maistuu koko perheelle. Voit maustaa ruokaa oman makusi mukaan. Viimeistele tuoreilla yrteillä.

Italianpata
4 annosta

1 sipuli
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä tai oliiviöljyä
400 g jauhelihaa
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä
400 g tomaattimurskaa
4 dl vettä
2 dl rakettispagettia tai muuta pastaa
200 g pakasteherneitä
100 g sulatejuustoa
tuoretta basilikaa

Lisäksi:
juustoraastetta

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy paistokasarissa. Kuullota sipulia ja valkosipulia hetki. Lisää jauheliha ja paista kauttaaltaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon tomaattimurska ja vesi. Kiehauta. Lisää rakettispagetti tai muu pasta. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia. Lisää pakasteherneet ja sulatejuusto. Kuumenna, kunnes pasta on sopivan kypsää. Tarkista maku. Lisää joukkoon tuoretta basilikaa. Tarjoa seuraksi juustoraastetta.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Hellapoliisi yhteistyössä Makuja.fi

Uusimpia Makuja reseptejä:



Tästä löydät kaikki MAKUJA reseptit

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.