1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 arvostelua. Keskiarvo: 3,50/5)

Lakritsipannacotta vie kielen mennessään. Voit itse valita haluatko maun itse pannacottaan vai piilotatko lakritsia pohjalle ja ripottelet hieman päälle. Tämän valmistus vie aikaa vain muutaman minuutin. Varaa kuitenkin aikaa hyytymiseen muutama tunti. Valmistuu helposti isollekin vierasmäärälle. Tämä pannacotta on hyydytetty maitopohjaisiin tuotteisiin soveltuvalla hyytelösokerilla. Se antaa samalla herkullisen maun jälkiruokaan. Nämä sopivat mainiosti halloween-juhliin. Voit koristella annokset halutessasi syötävillä elintarvikesilmillä.

Lakritsipannacotta
4 annosta

5 dl kuohukermaa
1 dl hyytelösokeri Multia
1 tl vaniljasokeria

Pohjalle:
12 Kouvolan Lakritsi lakritsipalaa

Pinnalle:
Kouvolan Lakritsi lakritsijauhetta
8 kpl Kouvolan Lakritsi lakritsipaloja tai maun mukaan

Mittaa kuohukerma kattilaan ja lisää joukkoon hyytelösokeri multi ja vaniljasokeri. Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua usein sekoitellen puoli minuuttia. Jäähdytä hetki. Laita lakritsipaloja juomalasien pohjalle ja kaada pannacottaseos päälle. Nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Koristele lakritsijauheella ja lakritsipaloilla.

Vinkki!
Mikäli haluat maun pannacottaan, lisää kattilaan hieman lakritsijauhetta.

Reseptin laatinut:

Hellapoliisi-logo

Reseptin tarjoaa:

Kouvolan Lakritsi
Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.