1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 arvostelua, keskimäärä: 4.00/5.00)
Ladataan...

Kesän maut ovat yksinkertaisia ja yrttisiä. Herkullisen ruoan valmistaa vaivatta, kun käyttää hetken aikaa esivalmisteluihin.

Rosmariinikassleria ja pestoperunoita

4 annosta

1 pkt HK Rypsiporsaan kasslerpihvejä

Marinadi:
2 rkl öljyä
1 tl suolaa
1 tl rosmariinia
1-2 tl viinietikkaa
mustapippuria myllystä

Pesto-perunat

1 kg perunoita
½ dl öljyä
2 rkl vihreää tai punaista pestokastiketta

Lisäksi:
500 g pariisinporkkanoita
25 g voita
ripaus suolaa

Valmista marinadi sekoittamalla ainekset tasaiseksi. Laita lihat muovipussiin muutamaksi tunniksi marinadin kanssa ja kääntele välillä.

Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Pese perunat hyvin ja leikkaa lohkoiksi. Levitä lohkot leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai öljyttyyn grillivuokaan. Sekoita öljy ja pestokastike ja sivele sillä perunalohkot kauttaaltaan. Paista perunat 200 asteessa uunissa tai grillikuvun alla, kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Grillaa kasslerpihvit molemmin puolin kuumassa grillissä.

Höyrytä pariisinporkkanat kiehuvan veden päällä metallisessa siivilässä. Kaada porkkanat kulhoon ja sulata joukkoon voita. Mausta ripauksella suolaa.

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.