Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
- 500 g fileesuikaleita, maustamaton
- 2 rkl rypsiöljyä
- 1-2 rkl tacomaustetta
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- ½-1 punainen chilipaprika
- 1 punainen paprika
- 500 g paseerattua tomaattia
- 6 dl vettä
- mustapippurirouhetta
- 380/230 g kidneypapua
- 250 g pakastemaissia
Lisäksi:
- tuoretta korianteria
- smetanaa
- ranskankermaa
Valmistusohje
- Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Käsittele sillä välin kasvikset.
- Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi paprika.
- Kuumenna öljy kattilassa. Paista fileesuikaleet kauttaaltaan.
- Lisää tacomauste, sipulisilppu ja hienonnetut valkosipulinkynnet ja chilipaprika sekä paprikasuikaleet.
- Kääntele hetki. Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja mustapippuria myllystä.
- Valuta kidneypavut ja maissi. Lisää ne keittoon ja kuumenna.
- Tarkista maku. Hienonna valmiin keiton joukkoon tuoretta korianteria.
- Tarjoa texmex-keiton seuraksi smetanaa tai ranskankermaa.