Kana-texmexkeitto

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

39 arvostelua. Keskiarvo: 3.7/5

Ei arvosteluja

  • 20 min Työaika
  • 40 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4-6 Annosta

Kana-texmexkeitto on ihanan mausteinen keitto, joka sopii eri tilanteisiin. Voit tarjota lisäksi myös mausteisia nachoja tai dipata keittoon pehmeitä tortilloja.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
  • 500 g fileesuikaleita, maustamaton
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 1-2 rkl tacomaustetta
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½-1 punainen chilipaprika
  • 1 punainen paprika
  • 500 g paseerattua tomaattia
  • 6 dl vettä
  • mustapippurirouhetta
  • 380/230 g kidneypapua
  • 250 g pakastemaissia
Lisäksi:
  • tuoretta korianteria
  • smetanaa
  • ranskankermaa

Valmistusohje

  • Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä. Käsittele sillä välin kasvikset.
  • Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi paprika.
  • Kuumenna öljy kattilassa. Paista fileesuikaleet kauttaaltaan.
  • Lisää tacomauste, sipulisilppu ja hienonnetut valkosipulinkynnet ja chilipaprika sekä paprikasuikaleet.
  • Kääntele hetki. Lisää paseerattu tomaatti, vesi ja mustapippuria myllystä.
  • Valuta kidneypavut ja maissi. Lisää ne keittoon ja kuumenna.
  • Tarkista maku. Hienonna valmiin keiton joukkoon tuoretta korianteria.
  • Tarjoa texmex-keiton seuraksi smetanaa tai ranskankermaa.

Kauppalista

Yhteistyössä