1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 arvostelua, keskiarvo: 4,14 / 5)
Ladataan...

Itämainen salaatti on trendikäs tarjottava milloin tahansa. Erityisesti se sopii juhlapöytään, jossa on useita laatuja erilaista tarjottavaa.
Tämä salaatti saa upean arominsa Keijun uudesta maapähkinä- ja rypsiöljystä.

Kokeile ja ihastu!

Itämainen salaatti
6 annosta

kiehuvaa vettä
100 g riisivermiselliä
1 ½ dl Keiju Maapähkinä- ja rypsiöljyä
1 porkkana
1 ruukku minttua
½-1 punainen mieto chilipaprika
2-3 kevätsipulinvartta
1 valkosipulinkynsi
1 limen mehu
2-3 rkl kalakastiketta

Lisäksi:

1 dl paahdettuja pähkinöitä ja/tai siemeniä (suolattuja tai suolattomia)

Kiehauta vettä kattilassa tai vedenkeittimessä.
Laita riisivermiselli kulhoon ja kaada kiehuvaa vettä päälle.
Anna kypsyä 2-3 minuuttia. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.

Valuta jäähtyneen riisivermisellin joukkoon Maapähkinä- ja rypsiöljyä.
Kuori porkkana ja leikkaa se mandoliinilla ohuiksi suikaleiksi.
Hienonna minttu, punainen chilipaprika, kevätsipulinvarret ja kuorittu valkosipulinkynsi.

Yhdistä ainekset. Purista joukkoon limen mehu ja mausta vielä kalakastikkeella.

Sekoita ja tarkista maku.

Reseptin laatinut:
Reseptin laatinut Hellapoliisi

Reseptin tarjoaa:
Hellapoliisi yhteistyössä Keiju Öljy

Lisää suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy palveluun lisätäksesi suosikki reseptejäsi.