Uudenvuoden naked cake

  • 20 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
uudenvuoden naked cake
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Dansukker

Juhlava uudenvuoden naked cake valmistuu helposti vaikkapa vuodenvaihteen juhlintaan. Mikäli haluat järjestää unohtumattoman yllätyksen, kätke kakun väliin poksusokeria, jota löydät hyvin varusteltujen markettien leivontahyllyltä. Näin kakku poksuu kilpaa rakettien kanssa. Kakun koristelu on helppoa, ripottele pinnalle runsaasti kullansäihkettä pehmeiden koristehelmien muodossa.

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • 3 kananmunaa
  • 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
Vuokaan:
  • nokare voita
  • ¾ dl korppujauhoja TAI
  • ¾ dl kookoshiutaleita
Kostutus:
  • 2 dl maitokahvia
Täyte:
  • 1 prk karamellisoitua kondensoitua maitoa
  • 3-4 banaania
  • poksusokeria
Pinnalle:
  • 2 ½ dl kuohukermaa TAI
  • 2 ½ dl vispikermaa
  • 1-2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • pehmeitä kultaisia koristehelmiä tai muita koristeita mielesi mukaan

Valmistusohje

  • Vaahdota kananmunat ja Siro erikoishieno sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kääntele varoen tasaiseksi.
  • Voitele ja jauhota halkaisijaltaan noin 22 cm irtopohjainen kakkuvuoka ja laita taikina vuokaan. Kypsennä 175-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia tai kunnes kakku irtoaa vuoan reunoista. Kumoa kakku ja jäähdytä.
  • Leikkaa kakku kolmeen osaan.
  • Keitä kahvia ja sekoita joukkoon maitoa.
  • Kostuta kakkupohjat maitokahvilla.
  • Levitä molempiin kerroksiin täytteeksi puoli purkillista karamellisoitua kondensoitua maitoa ja viipaloi päälle banaania. Lisää banaanien päälle halutessasi poksusokeria.
  • Kokoa kakku kerroksittain pohjalevyt kostuttaen.
  • Vaahdota kerma ja mausta Siro erikoishienolla sokerilla ja vaniljasokerilla.
  • Levitä kerma runsaaksi kerrokseksi kakun pinnalle ja ripottele koristeeksi runsaasti kullanvärisiä pehmeitä koristerakeita tai muita koristeita.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä