Pienet tonnikalasydämet

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.8/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Ainekset

  • margariini
  • voi
  • vehnäjauho
  • grahamjauho
  • kerma
  • Tonnikala
  • punainen paprika
  • tuore tilli
  • kuivattu tilli
  • kerma
  • kananmuna
  • emmental raaste

Tarjosin vierailleni pieniä suolaisia piirakoita, jotka leivoin Bake and Partyn silikonisissa muffinivuoissa .
Tarjolla oli myös Daim-limekakkua.

Pienet tonnikalasydämet 12 kpl

Pohja:
175 g margariinia tai voita
2 dl vehnäjauhoja
2 dl grahamjauhoja
1/2 dl kermaa

Täyte:
1 prk tonnikalaa valutettuna
1/3 osa punaista paprikaa pieneksi kuutioituna
tuoretta tai kuivattua tilliä

Liemi:
2 dl kermaa
2 munaa
150 g emmentalraastetta

Nypi rasva ja jauhot ryynimäiseksi seokseksi, lisää kerma joukkoon sekoittaen. Sekoita sen verran, että taikina on tasainen.
Painele taikina muffinivuokien pohjalle ja reunoille.
Jaa vuokiin valutettu tonnikala ja silputtu paprika, ripottele pinnalle tillisilppu.

Sekoita liemen ainekset sekaisin ja  jaa se vuokiin.

Paista 200 asteisen uunin toiseksi alimmalla ritilätasolla parikymmentä minuuttia.


Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä