Pienet tonnikalasydämet

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- margariini
- voi
- vehnäjauho
- grahamjauho
- kerma
- Tonnikala
- punainen paprika
- tuore tilli
- kuivattu tilli
- kerma
- kananmuna
- emmental raaste
Tarjosin vierailleni pieniä suolaisia piirakoita, jotka leivoin Bake and Partyn silikonisissa muffinivuoissa .
Tarjolla oli myös Daim-limekakkua.
Pienet tonnikalasydämet 12 kpl
Pohja:
175 g margariinia tai voita
2 dl vehnäjauhoja
2 dl grahamjauhoja
1/2 dl kermaa
Täyte:
1 prk tonnikalaa valutettuna
1/3 osa punaista paprikaa pieneksi kuutioituna
tuoretta tai kuivattua tilliä
Liemi:
2 dl kermaa
2 munaa
150 g emmentalraastetta
Nypi rasva ja jauhot ryynimäiseksi seokseksi, lisää kerma joukkoon sekoittaen. Sekoita sen verran, että taikina on tasainen.
Painele taikina muffinivuokien pohjalle ja reunoille.
Jaa vuokiin valutettu tonnikala ja silputtu paprika, ripottele pinnalle tillisilppu.
Sekoita liemen ainekset sekaisin ja jaa se vuokiin.
Paista 200 asteisen uunin toiseksi alimmalla ritilätasolla parikymmentä minuuttia.