Raikas surimisalaatti
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
2 annosta
- 1 ruukkusalaatti
- ½ kurkku
- ½-1 punainen paprika
- 5-10 retiisiä
- 100-200 g kirsikkatomaatteja TAI
- 100-200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
- 1 pkt (250 g) Viči Premium Surimipuikkoja
- 1-2 dl sinimailasen ituja
- maun mukaan tuoretta tilliä
Lisäksi:
- vettä
- 4 kananmunaa
Kastike:
- 1 kypsä kananmunankeltuainen
- 2 rkl sinappia
- 1-2 tl (tai maun mukaan) piparjuuritahnaa
- ripaus suolaa
- 2 dl kuohukermaa
Valmistusohje
- Paloittele tai revi salaatti vadille. Paloittele kurkku ja paprika, viipaloi retiisit.
- Laita kirsikka- tai miniluumutomaatit vadille.
- Paloittele surimipuikot ja laita ne vadille sinimailasten itujen kanssa.
- Keitä kananmunat kypsäksi. Ota yhden kananmunankeltuainen kastiketta varten sivuun.
- Leikkaa muut kananmunat lohkoiksi. Laita salaatin päälle ja koristele tillillä.
- Valmista kastike.
- Laita kulhoon kananmunankeltuainen, sinappi, piparjuuritahna, suola ja kerma.
- Sekoita sauvasekoittimella, kunnes kastike sakenee. Tarkista maku.
- Tarjoa kastike surimisalaatin kanssa.
