Pestoinen peruna-mozzarellasalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

69 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Nevalan Peruna logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6-10 annosta
Pestoinen peruna-mozzarellasalaatti:
  • 700 g Nevalan Kypsät Perunaherkut Pariisinperuna
  • 375 g mozzarellapallo
  • 150-200 g sitruunapestokastike
  • 200 g miniluumutomaatti
  • tuore rucola
Sitruunapestokastike:
  • 1 dl paahdettuja pinjansiemeniä
  • cashewpähkinä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 ½ dl oliiviöljy
  • 1 ruukku tuore basilika
  • 30 g parmesaanijuusto
  • mustapippurirouhe
  • suola
  • ½ sitruunankuoriraaste

Pestoinen peruna-mozzarellasalaatti on ihanan helppotekoinen, mutta tyylikäs ja erittäin maistuva salaatti.
Hyödynnä Nevalan Perunan kypsiä pariisinperunoita ja valmistat salaatin muutamassa minuutissa.

Pestoinen peruna-mozzarellasalaatti
6-10 annosta

700 g Nevalan Kypsät Pariisinperunat
375 g mozzarellapalloja
150-200 g sitruunapestokastiketta
200 g miniluumutomaatteja
rucolaa

Poista Pariisinperunat pakkauksesta ja laita kulhoon.
Laita joukkoon valutetut mozzarellapallot ja lisää sitruunapestokastike ja puolitetut miniluumutomaatit.
Sekoita ainekset sekaisin ja koristele salaatti rucolalla.

Voit käyttää valmista sitruunapestokastiketta.
Jos haluat tehdä sen itse, tässä ohje.

Sitruunapestokastike

1 dl paahdettuja pinjansiemeniä tai cashewpähkinöitä
1 valkosipulinkynsi
1 ½ dl oliiviöljyä
1 ruukku basilikaa
30 g parmesaanijuustoa
mustapippuria myllystä
(suolaa myllystä)
ripaus suolaa
½ hyvin pestyn sitruunan kuoriraaste

Laita kaikki pestokastikkeen ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tai pienellä leikkurinterällä hienoksi kastikkeeksi. Tarkista maku. Rouhi joukkoon tarvittaessa suolaa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: