Nyhtökaura-nachosalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso

23 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

6-8 annosta
  • 1 ruukku jääsalaatti
  • 2 punasipuli
  • 250 g kirsikkatomaatti
  • 1 kurkku
  • punainen paprika
  • ½ ruukku tuore korianteri
  • ½ ruukku tuore minttu
  • 250 g nyhtökaura
Kastike
  • 2 rkl öljy
  • 2 valkosipulinkynsi
  • 3 tomaatti
  • 1 punainen chilipaprika
  • 1 rkl balsamiviinietikka
  • ½ chilipaprika

Nyhtökaura on kesän trendivillitys, josta toivotaan eettisesti tuotettuna korviketta liharuoille. Rakenteeltaan se muistuttaa nyhtöpossua. Makuvaihtoehtoja löytyy muutama ja yksi maustamatonkin. Voit maustaa nyhtökauraa oman makusi mukaan reilullakin kädellä.

Nyhtökaura-nachosalaatti
6-8 annosta

1 ruukku jääsalaattia
2 punasipulia
250 g kirsikkatomaatteja
1 kurkku
1 punainen paprika
½ ruukkua korianteria
½ ruukku tuoretta minttua
250 g nyhtökauraa, tomato smoked paprika leaf parslay
nachoja

Kastike:

2 rkl öljyä
2 valkosipulinkynsi
3 tomaattia
1 punainen chilipaprika
1 rkl balsamiviinietikkaa
½ chilipaprika

Paloittele jääsalaatti.
Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
Puolita kirsikkatomaatit ja paloittele kurkku ja paprika.
Hienonna korianteri ja minttu.
Laita nyhtökaura erilliseen kulhoon.
Laita kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi kastikkeeksi.
Sekoita kastike nyhtökauran joukkoon.
Laita ainekset tarjoiluvadille ja lisää joukkoon nachoja.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: