Nyhtökaura-nachosalaatti

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

23 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Nyhtökaura on kesän trendivillitys, josta toivotaan eettisesti tuotettuna korviketta liharuoille. Rakenteeltaan se muistuttaa nyhtöpossua. Makuvaihtoehtoja löytyy muutama ja yksi maustamatonkin. Voit maustaa nyhtökauraa oman makusi mukaan reilullakin kädellä.

Advertising information

Ainekset

6-8 annosta
  • 1 ruukku jääsalaattia
  • 2 punasipulia
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 kurkku
  • 1 punainen paprika
  • ½ ruukku tuoretta korianteria
  • ½ ruukku tuoretta minttua
  • 250 g nyhtökauraa, tomato smoked paprika leaf parslay
  • nachoja
Kastike:
  • 2 rkl öljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 tomaattia
  • 1 punainen chilipaprika
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • ½ chilipaprika

Valmistusohje

  • Paloittele jääsalaatti.
  • Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.
  • Puolita kirsikkatomaatit ja paloittele kurkku ja paprika.
  • Hienonna korianteri ja minttu.
  • Laita nyhtökaura erilliseen kulhoon.
  • Laita kastikkeen ainekset tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi kastikkeeksi.
  • Sekoita kastike nyhtökauran joukkoon.
  • Laita ainekset tarjoiluvadille ja lisää joukkoon nachoja.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: