Kanacaesarsalaatti
- 20 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Leipomo Rosteri
Helppotekoinen kanacaesarsalaatti on nopea valmistaa ja maistuu herkulliselta. Tämä salaatti on mainio tarjottava myös juhlapöydässä ja se sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Rouhi joukkoon rapeaa ja kuituista Rostenin leipomon Gluteenitonta Siemennäkkileipää, jonka makuna on Kaura & Auringonkukka.
Advertising information
Ainekset
2-4 annosta
- 1 ruukku romainesalaattia TAI
- 1ruukku tammenlehväsalaatti (vaihtoehto)
- 1 ruukku jääsalaattia
- 2 rkl oliiviöljyä
- worcestershirekastiketta
- 400 g broilerinfileetä
- ripaus suolaa
- 1 munankeltuainen
- 2 tl kalakastiketta
- 2 rkl sitruunamehua TAI
- 2 rkl limemehua (vaihtoehto)
- 1 rkl dijon-sinappia
- 1 dl oliiviöljyä
- Leipomo Rosten siemennäkkileipäö
- parmesaanijuustoa
Valmistusohje
- Leikkaa salaatin reiluiksi suupaloiksi ja laita kulhoon.
- Kuumenna oliiviöljy pannussa ja paista paloitellut broilerinfileet kauttaaltaan käännellen. Mausta ripauksella suolaa.
- Valmista kastike. Laita munankeltuainen kulhoon.
- Mittaa joukkoon worcestershirekastike ja sitruuna- tai limemehu ja sinappi.
- Sekoita. Lisää joukkoon oliiviöljy ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Tarkista maku.
- Lisää kastike salaattiainesten joukkoon ja sekoita. Rouhi joukkoon gluteenittomia siemennäkkileipiä.
- Tarjoa kanacaesarsalaatti.