Siemenrapeat ja levitteitä
- 20 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Uusimmat reseptit


Resepti kaupallisessa yhteistyössä
Leipomo Rosten on laajentanut valikoimaansa.
Naposteluvalikoimaan on tullut ihastuttavat pienet Siemenrapeat Siemenlastut Seesami & Chia, Paahdettu sipuli & Seesami ja Rosmariini & Merisuola.
Tuotteet ovat lisäaineettomia, proteiinipitoisia, runsaskuituisia ja ne sisältävät vähemmän suolaa. Siemenlastut ovat leivottu Suomessa kotimaiseen viljaan.
Upean värinen punajuurihummus on tyylikäs ja herkullinen tahna, jossa maistuu kikherneet ja tahini.
Wasabilla maustettu savulohi-jogurtti on puolestaan tujakan raikas, kun Tapenade puolestaan vie makumatkalle Välimerelle.
Advertising information
Ainekset
- Leipomo Rosten Seesami & Chia
- Leipomo Rosten Rosmariini & Merisuola
- Leipomo Rosten Paahdettu Sipuli & Seesami
Punajuurihummus:
- 300 g kikherne
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 punajuuri
- 1 rkl tahini
- suola
- mustapippurirouhe
- 4 rkl oliiviöljy
- 1 rkl sitruunamehu
- (vaihtoehto) limemehu
Wasabilla maustettu savulohi-jogurtti:
- 300 g turkkilainen jogurtti
- 1 rkl wasabi
- 200 g lämminsavustettu lohi
Tapenade:
- 150 g (mustia) kivettömät oliivit
- ½ dl oliiviöljy
- 2 tl limemehu
- mustapippurirouhe
- 1 valkosipulinkynsi
Siemenrapeat ja levitteitä
Tarjolle:
Rostenin leipomon Seesami & Chia
Rostenin leipomon Rosmariini & Merisuola
Rostenin leipomon Paahdettu Sipuli & Seesami
Punajuurihummus
300 g kikherneitä
1 valkosipulinkynsi
1 kypsä punajuuri
1 rkl tahinia
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
4 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruuna- tai limemehua
Laita valutetut kikherneet, valkosipulinkynsi, punajuuri, tahini, suolaa, mustapippuria, oliiviöljyä ja sitruuna- tai limemehua tehosekoittimeen. Pyöräytä tahnaksi. Tarkista maku.
Wasabilla maustettu savulohi-jogurtti
300 g turkkilaista jogurttia
1 rkl wasabia
200 g lämminsavustettua lohta
Laita turkkilainen jogurtti kulhoon. Lisää wasabi.
Hienonna savulohi joukkoon. Sekoita ja tarkista maku.
Tapenade
150 g kivettömiä mustia oliiveja
½ dl oliiviöljyä
2 tl limemehua
mustapippuria myllystä
1 valkosipulinkynsi
Laita valutetut mustat oliivit tehosekoittimeen. Lisää oliiviöljy, limemehu, mustapippuria myllystä ja valkosipulinkynsi.
Pyöräytä tasaiseksi tahnaksi.
Tarkista maku.
Tarjoa tahnat erikseen tai valmiiksi levitettyinä.
Nosta tarjolle!