Juusto-pastasalaatti

  • 25 min Työaika
  • 25 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

21 arvostelua. Keskiarvo: 3.9/5

Ei arvosteluja

President -logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 1- ½ l vesi
  • suola
  • 6 dl punajuuripasta
  • (vaihtoehto) pasta
  • 150 g varsiparsakaali
  • (vaihtoehto) parsakaali
  • 1 säilötty paprika
  • 150 g kesäkurpitsa
  • 200 g keltainen kirsikkatomaatti
  • 200 g pakasteherne
  • 1-2 dl tuore lehtipersilja
  • 1-2 kevätsipulinvarsi
  • ½ dl oliiviöljy
  • 1 rkl sinappi
  • mustapippurirouhe
  • 2 tl omenaviinietikka
  • 300 g President Le Formidable

Juusto-pastasalaatti sopii kaikkiin vuodenaikoihin ja erilaisiin tilanteisiin. Ruokaisa salaatti maistuu lounaaksi, illanistujaisissa ja erilaisten juhlien salaattipöydässä. President on tuonut Suomen markkinoille uuden yhdeksän kuukautta kypsytetyn höylättävän juuston, jonka maku on pähkinäinen ja voimakas. Maku ja rakenne muistuttavat parmesaanijuustoa. Tämä tyylikäs juusto on mainio aina aamiaisleivästä juustotarjottimeen ja kaikkeen siltä väliltä.

Juusto-pastasalaatti
6-8 annosta

1- ½ l vettä
ripaus suolaa
6 dl punajuuripastaa tai muuta pastaa
150 g varsiparsakaalia tai parsakaalia
1 iso säilötty paprika
150 g kesäkurpitsa
200 g keltaisia kirsikkatomaatteja
200 g pakasteherneitä
1-2 dl hienonnettua lehtipersiljaa
1-2 kevätsipulinvartta
½ dl oliiviöljyä
1 rkl sinappia
mustapippuria myllystä
2 tl omenaviinietikkaa
300 g President Le Formidable kypsytettyä juustoa

Kiehauta vesi. Lisää suola, punajuuripasta tai muu pasta ja varsiparsakaali tai parsakaali. Anna kiehua, kunnes pasta on kypsää. Valuta kylmällä vedellä.
Paloittele säilötty paprika ja leikkaa kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
Laita ne pastan ja varsiparsakaalin tai parsakaalin kanssa kulhoon. Lisää sulatetut herneet. Lisää hienonnettu lehtipersilja ja hienonnettu kevätsipuli. Sekoita oliiviöljy, sinappi, mustapippuri ja omenaviinietikka keskenään ja sekoita muiden ainesten joukkoon. Paloittele juusto pieniksi kuutioiksi ja sekoita salaattiin. Anna maustua mielellään muutama tunti ennen tarjoilua. Nosta salaatti huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen tarjoiluhetkeä.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: