Feta-pastasalaatti

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Feta-pastasalaatti
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

58 arvostelua. Keskiarvo: 3.3/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Vihreäkeiju

Ruokaisat salaatit maistuvat milloin tahansa. Ne sopivat myös erilaisiin juhlapöytiin. Tämä feta-pastasalaatti on yksinkertainen ja valmistuu vain muutamista aineksista. Maistuva basilikaöljy maustaa salaatin herkulliseksi.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 ½ l vettä
  • 250 g fusillipastaa
  • ½ tl suolaa
  • 1 dl vihreitä oliiveja TAI
  • 1 dl mustia oliiveja (vaihtoehto)
  • 1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
  • 100-200 g kirsikkatomaatteja TAI
  • 100-200 g miniluumutomaatteja (vaihtoehto)
  • 100-200 g fetajuustoa TAI
  • 100-200 g salaattijuustoa (vaihtoehto)
Kastike:
  • 1 ruukku Vihreäkeiju Basilikaa
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ sitruunan mehu
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  • Kiehauta vesi ja lisää fusillipasta ja suola. Anna kiehua noin 8 minuuttia tai pakkauksen ohjeen mukaan.
  • Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.
  • Laita jäähtynyt pasta kulhoon ja sekoita joukkoon valutetut oliivit, valutetut aurinkokuivatut tomaatit, kokonaiset tai puolitetut kirsikka- tai miniluumutomaatit ja murennettu tai paloiteltu feta- tai salaattijuusto.
  • Valmista kastike.
  • Laita kulhoon Vihreäkeiju Basilika, oliiviöljy, kuoritut valkosipulinkynnet, sitruunanmehu ja mustapippuria myllystä.
  • Hienonna sauvasekoittimella tasaiseksi.
  • Kaada kastike muiden ainesten joukkoon ja tarkista maku.
  • Tarjoa feta-pastasalaatti sellaisenaan!
feta-pastasalaatti

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä