Gluteeniton mansikka-raparperivispipuuro
- 5 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
- 4 Annosta
Advertising information
Ainekset
4 annosta
- 1 l vettä
- 3 dl raparperia
- 3 dl mansikoita
- 1 ½ dl Foodin kookossokeria TAI
- 1 ½ dl Foodin koivusokeria (vaihtoehto)
- 1 ¾ dl Foodin luomu tummaa riisijauhoja
Valmistusohje
- Mittaa vesi, raparperipalat ja mansikat kattilaan, lisää kookossokeri tai koivusokeri.
- Anna kiehua noin viisi minuuttia ja lisää luomu tumma riisijauho sekoittaen.
- Keitä hiljalleen noin viisi minuuttia.
- Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi.
- Tarjoa vispipuuro jääkaappikylmänä.