Gluteeniton mansikka-raparperivispipuuro

  • Luonut: Hellapoliisi
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

7 arvostelua. Keskiarvo: 4.6/5

Ei arvosteluja

  • 5 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • 4 Annosta
gluteeniton-mansikka-raparperivispipuuro
Foodin logo luonnonvalkoinen Foodin logo

Kaupallinen yhteistyö Foodin

Gluteenittoman vispipuuron valmistat kätevästi tummasta riisijauhosta. Mansikan ja raparperin tilalla voit käyttää myös muita hedelmiä ja marjoja. Värikkään vispipuuron valmistukseen voit käyttää vaikkapa mangososetta.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 1 l vettä
  • 3 dl raparperia
  • 3 dl mansikoita
  • 1 ½ dl Foodin kookossokeria TAI
  • 1 ½ dl Foodin koivusokeria (vaihtoehto)
  • 1 ¾ dl Foodin luomu tummaa riisijauhoja

Valmistusohje

  • Mittaa vesi, raparperipalat ja mansikat kattilaan, lisää kookossokeri tai koivusokeri.
  • Anna kiehua noin viisi minuuttia ja lisää luomu tumma riisijauho sekoittaen.
  • Keitä hiljalleen noin viisi minuuttia.
  • Jäähdytä puuro ja vatkaa kuohkeaksi.
  • Tarjoa vispipuuro jääkaappikylmänä.

Kauppalista

Yhteistyössä