Bbq-possua ja grillikasviksia

  • 30 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Santa Maria logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Santa Maria

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 800 g porsaan sisäfileetä
  • Santa Maria Chili Explosion mausteseosta myllystä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • Santa Maria American bbq sauce, smoky hickory
  • 200 g miniterttutomaatteja
  • 4 maissia
  • 200 g isoja herkkusieniä
  • Santa Maria, Grilloil, garlic
  • 2 suippopaprikaa
  • ½ tuore ananas
  • paistamiseen öljyä
  • Santa Maria suolaa myllystä

Valmistusohje

  • Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Poista kalvot veitsellä ja rouhi pinnalle kauttaaltaan chili explosion mausteseosta myllystä.
  • Hienonna valkosipulinkynnet ja hiero lihan pintaan.
  • Sivele pinnalle American bbq-kastiketta.
  • Anna maustua hetki.
  • Esivalmistele kasvikset.
  • Laita miniterttutomaatit grilliparilalle tai alumiiniseen grillivuokaan ja valuta pinnalle hieman öljyä.
  • Ota maissit esille ja sivele pinnalle öljyä ja rouhi pinnalle hieman suolaa.
  • Halkaise isot herkkusienet ja sivele pinta valkosipulilla maustetulla grilliöljyllä.
  • Puolita suippopaprikat ja viipaloi ananakset.
  • Laita ainekset kuumaan grilliin ja kääntele välillä.
  • Anna lihan vetäytyä hetki foliossa ennen leikkaamista.
  • Vinkki! Pirskottele tomaattien pinnalle grillaamisen aikana hienonnettua valkosipulia. Voit sivellä grillauskastikkeita grillauksen aikana tai sen jälkeen lihan tai sienten pinnalle.
  • Nauti hyvässä seurassa!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä