Bbq-possua ja grillikasviksia

  • 30 min Työaika
  • 1 h Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Santa Maria logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 800 g porsaan sisäfilee
  • Santa Maria Chili Explosion mausteseosta mylly
  • 2 valkosipulinkynsi
  • Santa Maria American bbq sauce, smoky hickory
  • 200 g miniterttutomaatti
  • 4 maissi
  • 200 g herkkusieni
  • Santa Maria, Grilloil, garlic
  • 2 suippopaprika
  • ½ tuore ananas
  • öljy
  • Santa Maria suola

Bbq-possua ja grillikasviksia
4 annosta

800 g porsaansisäfileetä
Santa Maria Chili Explosion mausteseosta myllystä
2 valkosipulinkynttä
Santa Maria American bbq sauce, smoky hickory
200 g miniterttutomaatteja
4 maissia
200 g isoja herkkusieniä
Santa Maria, Grilloil, garlic
2 suippopaprikaa
½ tuore ananas viipaleina
öljyä paistamiseen
Santa Maria suolaa myllystä

Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Poista kalvot veitsellä ja rouhi pinnalle kauttaaltaan chili explosion mausteseosta myllystä.
Hienonna valkosipulinkynnet ja hiero lihan pintaan.
Sivele pinnalle American bbq-kastiketta.
Anna maustua hetki.

Esivalmistele kasvikset.
Laita miniterttutomaatit grilliparilallle tai alumiiniseen grillivuokaan ja valuta pinnalle hieman öljyä.
Ota maissit esille ja sivele pinnalle öljyä ja rouhi pinnalle hieman suolaa.
Halkaise isot herkkusienet ja sivele pinta valkosipulilla maustetulla grilliöljyllä.
Puolita suippopaprikat ja viipaloi ananakset.

Laita ainekset kuumaan grilliin ja kääntele välillä.
Anna lihan vetäytyä hetki foliossa ennen leikkaamista.

Vinkki!
Pirskottele tomaattien pinnalle grillaamisen aikana hienonnettua valkosipulia.
Voit sivellä grillauskastikkeita grillauksen aikana tai sen jälkeen lihan tai sienten pinnalle.

Nauti hyvässä seurassa!

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: