Bbq-possua ja grillikasviksia
- 30 min Työaika
- 1 h Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Advertising information
Ainekset
- 800 g porsaan sisäfilee
- Santa Maria Chili Explosion mausteseosta mylly
- 2 valkosipulinkynsi
- Santa Maria American bbq sauce, smoky hickory
- 200 g miniterttutomaatti
- 4 maissi
- 200 g herkkusieni
- Santa Maria, Grilloil, garlic
- 2 suippopaprika
- ½ tuore ananas
- öljy
- Santa Maria suola
Bbq-possua ja grillikasviksia
4 annosta
800 g porsaansisäfileetä
Santa Maria Chili Explosion mausteseosta myllystä
2 valkosipulinkynttä
Santa Maria American bbq sauce, smoky hickory
200 g miniterttutomaatteja
4 maissia
200 g isoja herkkusieniä
Santa Maria, Grilloil, garlic
2 suippopaprikaa
½ tuore ananas viipaleina
öljyä paistamiseen
Santa Maria suolaa myllystä
Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen kypsennystä.
Poista kalvot veitsellä ja rouhi pinnalle kauttaaltaan chili explosion mausteseosta myllystä.
Hienonna valkosipulinkynnet ja hiero lihan pintaan.
Sivele pinnalle American bbq-kastiketta.
Anna maustua hetki.
Esivalmistele kasvikset.
Laita miniterttutomaatit grilliparilallle tai alumiiniseen grillivuokaan ja valuta pinnalle hieman öljyä.
Ota maissit esille ja sivele pinnalle öljyä ja rouhi pinnalle hieman suolaa.
Halkaise isot herkkusienet ja sivele pinta valkosipulilla maustetulla grilliöljyllä.
Puolita suippopaprikat ja viipaloi ananakset.
Laita ainekset kuumaan grilliin ja kääntele välillä.
Anna lihan vetäytyä hetki foliossa ennen leikkaamista.
Vinkki!
Pirskottele tomaattien pinnalle grillaamisen aikana hienonnettua valkosipulia.
Voit sivellä grillauskastikkeita grillauksen aikana tai sen jälkeen lihan tai sienten pinnalle.
Nauti hyvässä seurassa!