Burrito naudanlihasta

  • 30 min Työaika
  • 1 h 30 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Burrito naudanlihasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

9 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Santa Maria logo

Resepti kaupallisessa yhteistyössä Santa Maria

Syksyllä nautitaan ihanista lämmittävistä ruoista. Päivien viiletessä on ihana herkutella mureiksi muhineilla liharuoilla. Valmista ihana burrito naudanlihasta. Mikäli omistat painekattilan, kannattaa se ottaa esille nyt. Voit toki valmistaa ruoan myös tavallisessa kattilassa tai paistokasarissa. Reseptistä valmistat 6-8 naudanlihaburritoa.

Advertising information

Ainekset

6-8 annosta
  • 1 kg naudan paahtopaistia TAI
  • 1 kg naudan sisäpaistia (vaihtoehto)
  • 3 rkl rypsiöljyä TAI
  • 3 rkl avokadoöljyä (vaihtoehto)
  • 1 pss Santa Maria Spice Mix for BURRITO -mausteseosta
  • 100 - 200 g herkkusieniä
  • 100 - 200 g hillosipulia
  • 215 g Santa Maria Refried beans -pintopapuja
  • 110 g (puolikas purkki) Santa Maria Red Jalapeno, hot
  • 500 g tomaattimurskaa
  • 3 dl vettä
Lisäksi:
  • 1 pkt Santa Maria Original Soft Tortilla

Valmistusohje

  • Ota liha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.
  • Mikäli käytät painekattilaa, voit leikata lihan kuutioiksi, muuten leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi.
  • Kuumenna öljy ja paista lihaan väri pintaan.
  • Lisää joukkoon mausteseos, lohkotut herkkusienet, valutetut hillosipulit, pintopavut ja punaiset jalapenot. Kääntele hetki.
  • Lisää vielä tomaattimurska ja vesi. Mikäli käytät painekattilaan, tarkista että nestettä on sen verran, että lihat peittyvät.
  • Kypsennä 50 minuuttia.
  • Mikäli valmistat ruoan pannulla, valmista ruoka muuten samoin, mutta leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja anna ruoan kiehua miedolla lämmöllä, kunnes liha on kypsää.
  • Tarkista maku.
  • Tarjoa seuraksi salaattiaineksia, smetanaa tai ranskankermaa, jalapenoviipaleita ja riisiä. Nauti burrito tai burritot hyvässä seurassa.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: