Quesadilla

  • 20 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
quesadillat
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Kaupallinen yhteistyö Baba Foods

Quesadilla on ihanaa illanistujaisruokaa. Voit tuunata niitä mielin määrin. Kotimaiset käsin valmistetut Baba Foodsin tuotteet ovat mitä mainioimpia pienen suolaisen tarpeeseen. Kokeile täytteeksi myös erimakuisia hummuksia. Ihana Baba Ganoush munakoisotahna ja Baba Olivinade oliivitahna antavat herkullisen maun ja tulinen harissatahna kannattaa annostella varoen.

Advertising information

Ainekset

8 annosta
  • 4 punajuuritortillaa TAI
  • 4 vehnätortillaa (vaihtoehto)
  • 1 prk Baba Ganoush -munakoisotahnaa TAI
  • 2 dl Baba Olivinade -oliivitahnaa (vaihtoehto)
  • 200 g kypsiä broilerinfileepaloja
  • 1 rkl Baba Harissa -chilitahnaa TAI oman maun mukaan
  • 50 g fetajuustoa
  • 4 kirsikkatomaattia TAI
  • 4 miniluumutomaattia (vaihtoehto)
  • tuoretta basilikaa TAI
  • tuoretta minttua (vaihtoehto)
  • tuoretta korianteria (vaihtoehto)
  • 50 g juustoraastetta (halutessasi)

Valmistusohje

  • Laita punajuuri- tai vehnätortillat työlaudalle ja levitä pinnalle Baba Ganoush munakoistotahnaa tai Baba Olivinade oliivitahnaa.
  • Levitä päälle broilerinfileepaloja ja sipaise niille halutessasi Baba Harissa -chilitahnaa. Käytä varoen.
  • Murenna päälle fetajuustoa.
  • Leikkaa kirsikka- tai miniluumutomaatit ohuiksi viipaleiksi ja laita päälle.
  • Lisää vielä basilikaa, minttua tai korianteria.
  • Voit halutessasi ripotella pinnalle hieman juustoraastetta.
  • Nosta päälle toinen tortilla ja paista molemmin puolin kääntäen kuumalla pannulla.
  • Leikkaa neljään tai kuuteen osaan ja täytä ja paista seuraavat samoin.
  • Tarjoa quesadillat lämpiminä!
quesadillat

Kauppalista

Saatat pitää myös...

Tässä reseptivinkki, jos haluat tehdä rieskoista quesadilloja.

Kinkku-quesadillat rieskoista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: