Punajuuri-mozzarellapatongit
- 5 min Työaika
- 5 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Alavuden Öljynpuristamo
Pidätkö punajuuresta? Alavuden Öljynpuristamon juureslevite Juureva on saanut uuden pakkauksen ja entistä paremman maun. Kauniinvärinen levite on valmistettu punajuuresta ja maustettu merisuolalla. Tuote on vegaaninen, maidoton ja gluteeniton ja se sopii leivän päälle, leivontaan ja ruoanlaittoon. Ihastuttavan kuohkea rakenne ja helposti levitettävä tuote on mainio pienten suolaisten suupalojen valmistukseen. Kokeile näitä helppoja punajuuri-mozzarellapatonkeja, joiden muita täytteitä voit tuunailla mielesi mukaan. Nappaa Juureva Punajuuri & Merisuola kaupan hyllyltä ja ihastu!
Advertising information
Ainekset
12 annosta
- 1 maalaispatonki tai muu patonki
- 1 pkt (200 g) Alavuden Öljynpuristamo Juureva Punajuuri & Merisuola Juureslevitettä
- 2 palloa mozzarellajuustoa
- 12 saksanpähkinää tai muuta pähkinää
- 2-3 rkl balsamicoa
- tuoretta rosmariinia TAI
- tuoretta rakuunaa (vaihtoehto)
Valmistusohje
- Leikkaa patonki vinoviipaleiksi ja laita tarjoiluvadille.
- Levitä viipaleille Juureva Punajuuri & Merisuola Juureslevitettä.
- Revi päälle mozzarellajuustoa ja rouhi jokaisen patonkiviipaleen päälle saksanpähkinä.
- Valuta päälle hieman balsamicoa ja koristele vielä tuoreella rosmariinilla tai rakuunalla.
- Tarjoa punajuuri-mozzarellapatongit!