Leipäpizza pannulla
- 15 min Työaika
- 15 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Resepti kaupallisessa yhteistyössä Maalahden Limppu
Valmista ihana leipäpizza paistinpannulla. Täytteitä voit varioida omien makumieltymysten mukaan. Anna pizzan jähmettyä noin viisi minuuttia paiston jälkeen ja leikkaa se annospaloiksi. Ihana illanistujaisherkku tai iltapala!
Voit katsoa videon reseptin lopusta.
Advertising information
Video: Leipäpizza pannulla
Ainekset
2-4 annosta
Pohja:
- 150 g Maalahden Limppu leipäviipaleita
- 3-5 kananmunaa
- 2-3 rkl oliiviöljyä
Pinnalle:
- 3 rkl bbq-kastiketta
- 150 g kypsiä kanapaloja
- 1-2 rengasta ananasta paloina
- 1-2 dl juustoraastetta
- ripaus ripaus kuivattua oreganoa
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
- Leikkaa Maalahden Limppu leipäviipaleet pieniksi kuutioiksi.
- Sekoita joukkoon rikotut kananmunat.
- Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kaada leipä-munaseos pannulle tasaiseksi.
- Anna hyytyä miedolla lämmöllä, jotta ei pala.
- Levitä päälle bbq-kastiketta ja ripottele päälle kypsät kanapalat ja paloitellut ananakset.
- Ripottele pinnalle juustoraastetta ja anna sen sulaa.
- Mausta leipäpizza kuivatulla oreganolla ja koristele tuoreella basilikalla.