Katkarapurieskat

  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

2 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

  • 24 perunarieska
  • ohrarieska
  • 200 g iso katkarapu kuorineen
  • 1 kananmuna
  • 1 rkl sinappi
  • suola
  • 2 dl Keiju Yrttiöljy Chili, Tomaatti & Basilika
  • 1 dl sokeri
  • 1 dl maustamaton luonnonjogurtti
  • 1/3 ruukku tuore basilika

Onko illanistujaiset tiedossa? Pienet suupalat maistuvat aina ja niitä on helppo esivalmistaa ennakkoon. Katkarapujen tilalla voit käyttää myös vaikkapa grillattua broileria tai lihaleikkeleitä.

Katkarapurieskat
24 suupalaa

6 pientä pyöreää peruna- tai ohrarieskaa
200 g isoja katkarapuja

Majoneesi:
1 munankeltuainen
1 rkl sinappia
ripaus suolaa
2 dl Keiju Yrttiöljy Chili, Tomaatti & Basilika
1 tl sokeria
1 dl luonnonjogurttia
1/3 ruukku tuoretta basilikaa

Hellapoliisi: Katkarapurieskat

Leikkaa perunarieskat neljään osaan, jolloin saat 24 suupalaa.
Sulata katkaravut ja purista pois ylimääräinen neste.
Valmista majoneesi.
Laita munankeltuainen kulhoon ja mittaa joukkoon sinappi ja suola.
Sekoita.
Valuta Yrttiöljy ohuena nauhana joukkoon koko ajan sekoittaen.
Mikäli haluat miedomman majoneesin, voit korvata osan öljystä maustamattomalla Keiju Rypsiöljyllä.
Lisää joukkoon sokeri ja luonnonjogurtti. Hienonna joukkoon lopuksi basilika. Sekoita ja tarkista maku.
Laita lusikallinen majoneesia kaikille rieskapaloille ja jaa katkaravut pinnalle.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: