Härkä-kantarellirinkelit

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

3 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Härkä-kantarellirinkelit sopivat syksyn tunnelmaan. Tarjoa näitä suupaloja lounaaksi, pikkusuolaiseksi tai vaikkapa illanistujaisissa.

Härkä-kantarellirinkelit
4 annosta

2 Keski Vesirinkeliä
200 g yrttituorejuustoa
6 kylmäsavuhärkäleikkelettä
pala oranssia paprikaa
1 rkl öljyä
muutama kantarelli
rosmariinia tai timjamia
mustapippuria myllystä

Halkaise Vesirinkelit puoliksi.
Laita yrttituorejuusto kulhoon ja hienonna joukkoon kylmäsavuhärkäleikkeleet ja pala oranssia paprikaa.
Kuumenna öljy pannulla.
Hienonna joukkoon kantarellit ja paista hetki käännellen.
Jäähdytä.
Sekoita kantarellit muiden ainesten joukkoon ja mausta rosmariinilla tai timjamilla ja mustapippurilla.
Tarkista maku.

Lusikoi täyte rinkelinpuolikkaiden päälle. Leikkaa sopiviksi suupaloiksi tai tarjoa sellaisenaan.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä