Fetamousse-leivät

  • 5 min Työaika
  • 5 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
fetamousse-leivät
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

15 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Maalahden Limppu logo Maalahden Limppu logo

Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu

Pikkusuolaiset maistuvat arkena ja juhlissa. Fetamousse on helppo tapa tehdä tyylikäs tarjoilu myös juhlapöytään. Mehevä juureen leivottu Maalahden Limppu on upea pohja tarjoiluihin, sillä se pysyy mehevänä pitkään. Voit valmistaa myös pieniä suupaloja ja pursottaa nokareen täytettä kullekin suupalalle.

Advertising information

Video: Fetamousse-leivät

Ainekset

6-8 annosta
  • 200 g fetajuustoa
  • 150 g tuorejuustoa
Koristeluun:
  • 6-8 kaprismarjaa
  • 6-8 viipaletta aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 50 g fetajuustoa
  • mustapippuria myllystä
  • tuoretta basilikaa

Valmistusohje

  • Laita fetajuusto kulhoon ja sekoita joukkoon tuorejuusto.
  • Vatkaa ne tasaiseksi tahnaksi.
  • Pursota tahnaa Maalahden Limppu -leipäpaloille ja koristele kukin leipä kapriksella, aurinkokuivatulla tomaatilla, fetajuustolla, mustapippurilla ja basilikalla.
  • Tarjoa!
  • Vinkki! Valuta halutessasi pinnalle hieman balsamicoa.
fetamousse-leivät

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä