Fetamousse-leivät
- 5 min Työaika
- 5 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Kaupallinen yhteistyö Maalahden Limppu
Pikkusuolaiset maistuvat arkena ja juhlissa. Fetamousse on helppo tapa tehdä tyylikäs tarjoilu myös juhlapöytään. Mehevä juureen leivottu Maalahden Limppu on upea pohja tarjoiluihin, sillä se pysyy mehevänä pitkään. Voit valmistaa myös pieniä suupaloja ja pursottaa nokareen täytettä kullekin suupalalle.
Advertising information
Video: Fetamousse-leivät
Ainekset
6-8 annosta
- 200 g fetajuustoa
- 150 g tuorejuustoa
Koristeluun:
- 6-8 kaprismarjaa
- 6-8 viipaletta aurinkokuivattuja tomaatteja
- 50 g fetajuustoa
- mustapippuria myllystä
- tuoretta basilikaa
Valmistusohje
- Laita fetajuusto kulhoon ja sekoita joukkoon tuorejuusto.
- Vatkaa ne tasaiseksi tahnaksi.
- Pursota tahnaa Maalahden Limppu -leipäpaloille ja koristele kukin leipä kapriksella, aurinkokuivatulla tomaatilla, fetajuustolla, mustapippurilla ja basilikalla.
- Tarjoa!
- Vinkki! Valuta halutessasi pinnalle hieman balsamicoa.