Pasta Carbonara

  • 20 min Työaika
  • 10 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Pasta carbonara
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

549 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Pasta Carbonara on herkullinen ja nopeatekoinen arkiruoka. Voit halutessasi lisätä joukkoon myös kinkkusuikaleita.

Advertising information

Ainekset

2 annosta
  • 175 g pekonia
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 ½ l vettä
  • 250 g spagettia
  • suolaa
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 ½ dl parmesaaniraastetta
  • mustapippuria

Valmistusohje

  • Paloittele pekoni ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  • Kiehauta vesi ja lisää joukkoon spagetit ja suola. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
  • Laita pekoni pannulle ja anna pannun lämmetä. Kääntele kauttaaltaan.
  • Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet käännellen.
  • Sekoita munat, kerma ja juustoraaste keskenään.
  • Lisää valutettu pasta rapean pekonin joukkoon kuumalle pannulle ja sekoita joukkoon kermaseos.
  • Kiehauta, mutta älä keitä.
  • Sammuta levy.
  • Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä.
  • Tarkista maku.
  • Lisää tarvittaessa hieman suolaa.
  • Ripottele halutessasi pinnalle tuoreita yrttejä.
  • Nauti Pasta carbonara vaikka lounaana.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä