Paprikainen kanapasta

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Paprikainen kanapasta
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

11 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Reformi logo

Resepti on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Reformin kanssa.

Arjen kiireissä nopeasti valmistuvat ateriat ovat monille mieluisia. Tämän herkullisen paprikaisen kanapastan valmistukseen kuluu aikaa korkeintaan 15 minuuttia.

Iloisia uutisia!
Reformin liemituotteet ovat nyt uudistuneet ja ne ovat palmuöljyttömiä. Voit siis hyvillä mielin tarjota vastuullista ruokaa perheellesi Reformin Luomutuotteita käyttämällä. Palmuöljy on korvattu sheavoilla ja auringonkukkaöljyllä.

Advertising information

Ainekset

4 annosta
Paprikainen kanapasta
  • 1 sipuli
  • 2-3 rkl auringonkukkaöljyä
  • 400 g broilerin fileesuikaleita, maustamaton
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen chili
  • 300 g paahdettua paprikaa, säilötty, valutettu
  • 1 Reformi Luomu Kanaliemikuutio
  • mustapippuria myllystä
  • ½ -1 ruukku tuoretta basilikaa
  • parmesaanijuustoa (halutessasi)
Lisäksi:
  • 1 ½ l vettä
  • 1 Reformi Luomu Kasvisliemikuutio
  • 250 g tuorepastaa

Valmistusohje

  • Kuori ja hienonna sipuli.
  • Kuumenna auringonkukkaöljy pannulla ja paista maustamattomat broilerin fileesuikaleet ja sipulisilppu.
  • Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja chili.
  • Laita ne tehosekoittimeen yhdessä paahdetun, valutetun paprikan kanssa. Hienonna kastikkeeksi.
  • Lisää seos kanapalojen joukkoon pannulle ja murenna sekaan Reformi Luomu Kanaliemikuutio. Rouhi joukkoon mustapippuria.
  • Hienonna sekaan tuoretta basilikaa.
  • Kiehauta vesi ja murenna joukkoon Reformi Luomu Kasvisliemikuutio.
  • Lisää tuorepasta ja anna kiehua 2-3 minuuttia. Valuta.
  • Sekoita pasta paprikaisen kanakastikkeen joukkoon ja tarkista maku.
  • Tarjoa seuraksi parmesaanijuustoa lastuina. Nauti paprikainen kanapasta heti.
Paprikainen kanapasta

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: