Suklaa-pistaasikuppikakut

  • 5 min Työaika
  • 5 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Suklaa-pistaasipähkinäkuppikakut
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4.3/5

Ei arvosteluja

Hienostuneet kuppikakut on kuorrutettu suklaakuorrutteella ja täytteessä maistuu pistaasipähkinät. Koristele kuivatuilla tai tuoreilla syötävillä kukilla ja saat kuppikakuista astetta juhlavammat.

Advertising information

Ainekset

12-14 annosta
  • 3 kananmunaa
  • 1 ¼ dl sokeria
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ¾ dl maitoa
  • 100 g sulatettua voita TAI
  • 100 g margariinia (vaihtoehto)
  • 50 g hienonnettuja pistaasipähkinöitä
  • 100 g tummaa suklaata paloiteltuna
Kuorrutus:
  • 200 g mascarponejuustoa
  • 100-200 g tummaa suklaata
Koristeluun:
  • pistaasipähkinöitä
  • syötäviä kukkia
  • kiivimarjoja tai muita hedelmiä tai marjoja

Valmistusohje

  • Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita joukkoon maito ja sulatettu voi tai margariini.
  • Lisää hienonnetut pistaasipähkinät. Hienonna suklaa ja sekoita joukkoon.
  • Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa 12-15 minuuttia. Jäähdytä.
  • Sekoita mascarponejuusto ja sulatettu suklaa keskenään.
  • Lusikoi täyte muffinien päälle. Koristele pistaasipähkinöillä, syötävillä kukilla ja kiivimarjoilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä