Mustikkaleivokset lasissa
- 10 min Työaika
- 20 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
4-6 annosta
Mantelikääretorttupohja:
- 4 kananmunaa
- 1 ½ dl sokeria
- 1 dl vehnäjauhoja
- ½ dl mantelijauhetta
- 2 tl leivinjauhetta
Täyte:
- 2 dl kuohukermaa
- 200 g Mascarponejuustoa
- 2-3 dl mustikoita
- 2 tl vaniljasokeria
- ½ dl sokeria
Koristeluun:
- marjoja
- (marenkeja)
Valmistusohje
- Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
- Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.
- Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille.
- Ota juomalasilla pyöreitä kiekkoja torttulevystä.
- Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon Mascarponejuusto, mustikat, vaniljasokeri ja sokeri.
- Tarkista maku.
- Kokoa kerroksittain pohjaosat ja Mascarponevaahto. Voit laittaa kaksi kerrosta yhteen juomalasiin.
- Koristele marjoilla ja halutessasi murennetuilla marengeilla.