Mustikkaleivokset lasissa

  • 10 min Työaika
  • 20 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
mustikkaleivokset
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

4 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Nämä herkulliset mustikkaleivokset voit valmistaa erilaisiin juomalaseihin. Käytä erilaisia marjoja tai hedelmiä sesongin mukaan.

Advertising information

Ainekset

4-6 annosta
Mantelikääretorttupohja:
  • 4 kananmunaa
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl mantelijauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
Täyte:
  • 2 dl kuohukermaa
  • 200 g Mascarponejuustoa
  • 2-3 dl mustikoita
  • 2 tl vaniljasokeria
  • ½ dl sokeria
Koristeluun:
  • marjoja
  • (marenkeja)

Valmistusohje

  • Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.
  • Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteessa keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.
  • Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille.
  • Ota juomalasilla pyöreitä kiekkoja torttulevystä.
  • Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon Mascarponejuusto, mustikat, vaniljasokeri ja sokeri.
  • Tarkista maku.
  • Kokoa kerroksittain pohjaosat ja Mascarponevaahto. Voit laittaa kaksi kerrosta yhteen juomalasiin.
  • Koristele marjoilla ja halutessasi murennetuilla marengeilla.

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä