Marenkinen kääretorttu

  • 15 min Työaika
  • 45 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Marenkinen kääretorttu
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

58 arvostelua. Keskiarvo: 3.6/5

Ei arvosteluja

Bonne logo vaalea Bonne logo

Kaupallinen yhteistyö Bonne

Tämä ihana marenkinen kääretorttu tunnetaan myös Budapest-leivoksena tai torttuna. Tämä leivonnainen on hienostunut tarjottava. Se sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle. Trooppinen sose antaa upean maun tortulle. Voit kokeilla myös muita Bonne soseita.

Advertising information

Ainekset

10 annosta
  • 4 kananmunanvalkuaista
  • 1 ½ dl sokeria
  • 1 dl mantelijauhetta
  • 1 dl mantelirouhetta
  • ½ dl perunajauhoja
Täyte:
  • 1 dl kuohukermaa
  • 100 g tuorejuustoa
  • 2 dl Bonne Trooppinen sose
  • ½-¾ dl sokeria
Pinnalle:
  • tomusokeria

Valmistusohje

  • Vaahdota kananmunanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi.
  • Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten.
  • Lisää mantelijauhe, mantelirouhe ja perunajauhot ja kääntele tasaiseksi.
  • Laita taikina pursotinpussiin ja pursota seos leivinpaperin päälle vieretysten tangoiksi siten, että saat suorakaiteen muotoisen levyn.
  • Taikina riittää noin puolikkaaseen uunipellilliseen. Paista torttupohjaa 175 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
  • Kumoa torttulevy leivinpaperin päälle. Valmista täyte. Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto ja Bonne Trooppinen sose ja sokeri.
  • Levitä täyte jäähtyneelle torttulevylle ja kääri torttu rullalle.
  • Laita tarjoiluvadille ja siivilöi pinnalle tomusokeria.
marenkinen kääretorttu

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä