Marenkinen kääretorttu
- 15 min Työaika
- 45 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10 annosta
- 4 kananmunanvalkuaista
- 1 ½ dl sokeria
- 1 dl mantelijauhetta
- 1 dl mantelirouhetta
- ½ dl perunajauhoja
Täyte:
- 1 dl kuohukermaa
- 100 g tuorejuustoa
- 2 dl Bonne Trooppinen sose
- ½-¾ dl sokeria
Pinnalle:
- tomusokeria
Valmistusohje
- Vaahdota kananmunanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi.
- Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten.
- Lisää mantelijauhe, mantelirouhe ja perunajauhot ja kääntele tasaiseksi.
- Laita taikina pursotinpussiin ja pursota seos leivinpaperin päälle vieretysten tangoiksi siten, että saat suorakaiteen muotoisen levyn.
- Taikina riittää noin puolikkaaseen uunipellilliseen. Paista torttupohjaa 175 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
- Kumoa torttulevy leivinpaperin päälle. Valmista täyte. Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon tuorejuusto ja Bonne Trooppinen sose ja sokeri.
- Levitä täyte jäähtyneelle torttulevylle ja kääri torttu rullalle.
- Laita tarjoiluvadille ja siivilöi pinnalle tomusokeria.