Budapest-torttu
- 10 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Keskitaso Vaikeustaso

Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
10 annosta
Pohja
- 4 kananmunanvalkuaista
- 1 ½ dl sokeria
- 2 dl mantelijauhetta
- 1 dl mantelijauhetta
- ½ dl perunajauhoja
Täyte
- 1 dl kuohukerma
- 200 g mascarponejuustoa TAI
- 200 g tuorejuustoa (vaihtoehto)
- 200 g maitorahkaa (vaihtoehto)
- ½ dl sokeria
- 1-2 tl vaniljasokeria
Lisäksi:
- 1-2 dl granaattiomenansiemeniä
- 2 dl tuoreita vadelmia
Valmistusohje
- Vaahdota kananmunanvalkuaiset valkoiseksi vaahdoksi.
- Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Lisää mantelijauhe-perunajauhoseos käännellen.
- Pursota seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille raitoina ja kypsennä 175 asteessa noin 20 minuuttia.
- Kumoa torttu sokeroidulle leivinpaperille.
- Valmista täyte. Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto, tuorejuusto tai maitorahka, sokeri ja vaniljasokeri.
- Tarkista maku. Levitä täyte torttulevylle ja ripottele pinnalle granaattiomenansiemeniä ja vadelmia.
- Käännä tiukahkolle rullalle siten, että saumakohta jää alle.
- Koristele halutessasi granaattiomenansiemenillä ja vadelmilla.
- Tarjoa Budapest-torttu!