Perinteinen nakkikastike

  • 15 min Työaika
  • 15 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

26 arvostelua. Keskiarvo: 4/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4 annosta
  • 25 g margariini
  • voi
  • 14 nakki
  • 1 dl vehnäjauho
  • 7½ dl vesi
  • 1 rkl sinappi
  • 70 g tomaattipyree
  • Pasta Rossa mausteseos
  • 100 g Chili-paprikatuorejuusto
  • suola

Perinteinen nakkikastike
4 annosta

25 g margariinia tai voita
1 sipuli silppuna
14 nakkia paloiteltuna
1 dl vehnäjauhoja
7½ dl vettä
1 rkl sinappia
70 g tomaattipyrettä
Santa Marian Pasta Rossa-mausteseosta myllystä
100 g Violan Paprika-chilituorejuustoa
(suolaa)

Sulata margariini tai voi kattilassa. Lisää joukkoon sipulisilppu, kääntele muutama minuutti.
Lisää nakkipalat, kääntele hetki.
Ripottele joukkoon vehnäjauhot ja sekoita seosta hetki.
Lisää joukkoon vesi, sinappi ja tomaattipyre.
Mausta Pasta Rossa-mausteseoksella, lisää joukkoon tuorejuusto.
Anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita tai perunasosetta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä