Pulla Quesadilla

  • 30 min Työaika
  • 50 min Valmistusaika
  • Keskitaso Vaikeustaso
Pulla quesadilla
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.2/5

Ei arvosteluja

Bonne logo

Resepti toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Bonnen kanssa.

Pidätkö pullasta? Nyt voit valmistaa pullaa helposti paistinpannulla. Tämä sopii vaikka laskiaispullaksi. Voit käyttää kaupan valmista pakastepullataikinaa tai leipoa pullataikinan alusta asti itse. Täytteenä on Bonne Päärynäsosetta. Kokeile myös muita Bonne soseita.

Advertising information

Ainekset

12 annosta
  • 2½ dl maitoa
  • 25 g hiivaa
  • 1 kananmuna
  • 2 kananmunaa
  • 1 dl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 2 tl kardemummaa
  • 8 dl vehnäjauhoja
  • 75 g voita TAI
  • 75 g margariinia
Täyte:
  • 25 g voita
  • 1 dl mantelijauhetta
Täyte:
  • 2-3 dl Bonne päärynäsosetta tai muuta Bonne hedelmäsosetta
  • ripaus kanelia
Lisäksi:
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Ohje

  • Laita kädenlämpöinen maito kulhoon ja liuota joukkoon hiiva.
  • Lisää kananmuna, sokeri, suola ja kardemumma.
  • Vaivaa taikinaan vehnäjauhot ja lopuksi sulatettu voi tai margariini.
  • Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa liinan alla noin 20 minuuttia.
  • Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja jaa se neljään yhtä suureen osaan.
  • Leikkaa osat yhtä suuriksi ympyröiksi. Kuumenna iso paistinpannu ja ripottele pannulle hieman vehnäjauhoja.
  • Laita pannulle pullataikinalevy ja levitä päälle päärynäsosetta. Ripottele päälle kanelia.
  • Nosta päälle toinen taikinalevy. Paista muutamia minuutteja ja irrota pohjaa pannulta lastalla.
  • Kumoa toiselle pannulle tai työlaudalle ja valuta uudestaan pannulle, jotta saat paistettua myös toisen puolen.
  • Valuta kypsä pulla quesadilla työlaudalle ja leikkaa tasakokoisiksi kolmioiksi.
  • Valmista toinen quesadilla samoin. Vaahdota kerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
  • Nauti lämpiminä!

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: