Churrot
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
20 annosta
Taikina:
- 3 dl vettä
- 1 dl sokeria
- ½ tl suolaa
- 4 rkl rypsiöljyä
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1-2 dl sokeria
- 1-2 tl kanelia
Paistamiseen:
- 5 dl rypsiöljyä
Suklaakastike:
- 2 dl kermaa
- 200 g tummaa suklaata
Valmistusohje
- Laita vesi, sokeri, suola ja rypsiöljy kasariin ja kiehauta.
- Lisää vehnäjauhot sekoittaen.
- Laita taikina pursotinpussiin.
- Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja varaa viereen kansi. Paista koenokare kattilassa.
- Pursota taikinaa kuumaan öljyyn tangoiksi. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle.
- Kääntele churrot sokeri-kaneliseoksessa. Valmista seuraksi kastike.
- Kaada kerma kasariin ja paloittele joukkoon tumma suklaa. Sekoita miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut.
- Laita suklaakastike pieneen kippoon ja dippaile churroja kastikkeeseen.