Churrot

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
Churrot
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

6 arvostelua. Keskiarvo: 4.5/5

Ei arvosteluja

Hellapoliisi logo

Vaikka churrot tarjoillaankin Espanjassa aamiaispöydässä, meillä tällaiset herkkupalat tarjotaan kuitenkin usein jälkiruokana.

Advertising information

Ainekset

20 annosta
Taikina:
  • 3 dl vettä
  • 1 dl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1-2 dl sokeria
  • 1-2 tl kanelia
Paistamiseen:
  • 5 dl rypsiöljyä
Suklaakastike:
  • 2 dl kermaa
  • 200 g tummaa suklaata

Ohje

  • Laita vesi, sokeri, suola ja rypsiöljy kasariin ja kiehauta.
  • Lisää vehnäjauhot sekoittaen.
  • Laita taikina pursotinpussiin.
  • Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja varaa viereen kansi. Paista koenokare kattilassa.
  • Pursota taikinaa kuumaan öljyyn tangoiksi. Nosta reikäkauhalla talouspaperin päälle.
  • Kääntele churrot sokeri-kaneliseoksessa. Valmista seuraksi kastike.
  • Kaada kerma kasariin ja paloittele joukkoon tumma suklaa. Sekoita miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut.
  • Laita suklaakastike pieneen kippoon ja dippaile churroja kastikkeeseen.
Churrot

Kauppalista

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut: