Possu-nuudeliwokki

  • 30 min Työaika
  • 30 min Valmistusaika
  • Helppo Vaikeustaso
  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

19 arvostelua. Keskiarvo: 3.8/5

Ei arvosteluja

Resepti kaupallisessa yhteistyössä

Advertising information

Ainekset

4-5 annosta
  • 200 g kokojyvänuudeli
  • öljy
  • 400 g rypsiporsaan maustamaton lihasuikale
  • 1 tl inkivääritahna
  • tuore inkivääri
  • 3 valkosipulinkynsi
  • 150 g sokeriherneenpalko
  • 1 punainen paprika
  • 1 oranssi paprika
  • 1 purjo
  • 2-3 rkl soijakastike
  • tuore korianteri
  • tuore persilja
  • vesi

Rypsiporsaan maustamaton lihasuikale on nopeasti kypsyvää ja siitä taiot monenlaista hyvää arkinälkään.
Helppoon nuudeliwokkiin voit kätkeä erilaisia vihanneksia.

Possu-nuudeliwokki
4-5 annosta

vettä
200 g kokojyvänuudeleita

2-3 rkl öljyä
400 g HK Rypsiporsaan maustamattomia lihasuikaleita
1 tl inkivääritahnaa tai hienonnettua tuoretta inkivääriä
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
150 g sokeriherneenpalkoja (tuore tai pakaste)
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 pieni oranssi paprika suikaleina
1 pieni purjo suikaleina
2-3 rkl soijakastiketta
(korianteria tai persiljaa)

Kiehauta vesi ja laita nuudelit hetkeksi veteen. Siivilöi.

Kuumenna öljy wokissa.
Pikapaista rypsiporsaan lihasuikaleet.
Sekoita joukkoon inkivääritahna ja hienonnetut valkosipulit, sekä sokeriherneen palot, paprika-, ja purjosuikaleet.
Kääntele aineksia muutama minuutti kovalla lämmöllä.
Lisää joukkoon valutetut nuudelit. Kuumenna.
Mausta ruoka soijakastikkeella.
Ripottele joukkoon silputtua korianteria tai persiljaa.

Tarjoa lisäksi vahvaa chilikastiketta.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä