Possu-nuudeliwokki
- 30 min Työaika
- 30 min Valmistusaika
- Helppo Vaikeustaso
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- 200 g kokojyvänuudeli
- öljy
- 400 g rypsiporsaan maustamaton lihasuikale
- 1 tl inkivääritahna
- tuore inkivääri
- 3 valkosipulinkynsi
- 150 g sokeriherneenpalko
- 1 punainen paprika
- 1 oranssi paprika
- 1 purjo
- 2-3 rkl soijakastike
- tuore korianteri
- tuore persilja
- vesi
Rypsiporsaan maustamaton lihasuikale on nopeasti kypsyvää ja siitä taiot monenlaista hyvää arkinälkään.
Helppoon nuudeliwokkiin voit kätkeä erilaisia vihanneksia.
Possu-nuudeliwokki
4-5 annosta
vettä
200 g kokojyvänuudeleita
2-3 rkl öljyä
400 g HK Rypsiporsaan maustamattomia lihasuikaleita
1 tl inkivääritahnaa tai hienonnettua tuoretta inkivääriä
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
150 g sokeriherneenpalkoja (tuore tai pakaste)
1 pieni punainen paprika suikaleina
1 pieni oranssi paprika suikaleina
1 pieni purjo suikaleina
2-3 rkl soijakastiketta
(korianteria tai persiljaa)
Kiehauta vesi ja laita nuudelit hetkeksi veteen. Siivilöi.
Kuumenna öljy wokissa.
Pikapaista rypsiporsaan lihasuikaleet.
Sekoita joukkoon inkivääritahna ja hienonnetut valkosipulit, sekä sokeriherneen palot, paprika-, ja purjosuikaleet.
Kääntele aineksia muutama minuutti kovalla lämmöllä.
Lisää joukkoon valutetut nuudelit. Kuumenna.
Mausta ruoka soijakastikkeella.
Ripottele joukkoon silputtua korianteria tai persiljaa.
Tarjoa lisäksi vahvaa chilikastiketta.