Suklaa-persikkatorttu

  • Ei hyvä, 1 / 5
  • Parannettavaa, 2 / 5
  • Ihan ok, 3 / 5
  • Loistava, 4 / 5
  • Erinomainen, 5 / 5

1 arvostelua. Keskiarvo: 5/5

Ei arvosteluja

Advertising information

Suklaa-persikkatorttu

Pohja:
60 g voita
1,25 dl vehnäjauhoja
25 g mantelijauhetta

Täyte:
50 g voita
1,25 dl Muscovado-sokeria
2 munaa
100 g mantelirouhetta
2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
n. 1 maustemitallinen karvasmanteliaromia

Suklaakastike:
50 g Muscovado-sokeria
4 rkl Dan sukkerin inkiväärisiirappia/siirappia
1 dl vettä
175 g tummaa suklaata paloiteltuna

Nypi kulhossa keskenään voi, sekä jauhot ja mantelijauhe.
Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille (halkaisija n. 20
cm).

Vaahdota voi ja Muscovado-sokeri, lisää munat yksitellen hyvin
vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, sekä
karvasmanteliaromi.
Levitä seos piirakkapohjan päälle, laita päällimmäiseksi viipaloidut persikat.

Paista 200 asteisessa uunissa alimmalla ritilätasolla n. 30 minuuttia.

Suklaakastike:
Laita kasariin Muscovado-sokeri, inkiväärisiirappi ja vesi, anna kiehua kunnes sokeri sulaa. Ota kasari pois levyltä.
Lisää joukkoon paloiteltu suklaa, sekoita kunnes suklaa on sulanut joukkoon.

Tarjoa suklaakastiketta tortun kanssa.

Advertising information

Julkaisupäivä:

Reseptin on laatinut:

Yhteistyössä