Porkkana-juustosarvia
Uusimmat reseptit
Advertising information
Ainekset
- margariini
- vehnäjauho
- emmental-raaste
- leivinjauhe
- suola
- porkkanasose
- maito
Olisinpa voinut lähettää teille tuoksun kuvan mukana!
Porkkana-juustosarvia
150 g margariinia
4 dl vehnäjauhoja
4 dl emmental-raastetta
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 dl porkkanasosetta (n 1 keitetty porkkana soseutettuna)
0,5 dl maitoa
Nypi pehmeä rasva ja kuivat aineet murumaiseksi. Sekoita joukkoon porkkanasose ja maito nopeasti sekoittaen. Jaa taikina kahteen osaan ja pyöritä palloiksi. Kaulitse pallot lättänöiksi ja jaa kahdeksaan sektoriin. Käännä sarviksi leveämmästä kapeampaan päin. Voitele
munalla ja ripottele päälle seesamin-, unikon-, tai
auringonkukansiemeniä ja paista 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
P.S Jos et halua käyttää porkkanasosetta, vaihda sose maitoon!