Mandariini-juustopiirakka
Uusimmat reseptit
Advertising information
Tee piirakka halkaisijaltaan 18-20
cm vuokaan tai tuplaa täytemössö, mikäli haluat paksumman piirakan,
jos käytät "normikokoista" piirasvuokaa.
Mandariini-juustopiirakka
Pohja:
200 g keksejä murustettuna
1 tl kanelia
4 rkl fariinisokeria
50-70 g margariinisulaa
Sekoita
ainekset sekaisin ja painele seos leivinpaperilla vuorattuun
piirakkavuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa uunin keskiritilätasolla
n. 10 minuuttia, anna jäähtyä hetki.
Täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 prk säilykemandariineja + 4 rkl mandariinilientä
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pinnalle: Wienernougar crushia
Levitä
mandariinilohkot piirakkapohjan päälle ja levitä päälle notkistettuun
tuorejuustoon sekoitettu mandariiniliemi, sokeri ja vaniljasokeri.
Ripottele pinnalle Wienernougat crush.
Kypsennä 175-asteisessa uunissa keskiritilätasolla 30-40 minuuttia eli kunnes juustotäyte on jähmettynyt.
Anna piiraan jäähtyä täysin ennen tarjoilua tai tarjoa se jääkaappikylmänä.